APELUJEM NA PRODUKCIJU DA NE IZNOSE TAKVE GLUPOSTI! Aca Bulić odgovorio na optužbe Slavnića da je GASIO CIGARETE PO ANINOM TELU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić odgovorio na tvrdnje Zvezdana Slavnića da je tukao svoju prvu devojku Anu Ćurčić dok su bili zajedno!

APELUJEM NA PRODUKCIJU DA NE IZNOSE TAKVE GLUPOSTI! Aca Bulić odgovorio na optužbe Slavnića da je GASIO CIGARETE PO ANINOM TELU!

Foto: E-Stock, ATAimages, Starsport

Nakon što je Zvezdan izneo optužbe na račun Dragana Ace Bulića, prvog dečka Ćurčićeve da je bio nasilan prema njoj i gasio cigarete po njenom telu, biznismen se oglasio za Republiku.

Nekadašnji predsednik Zajednice prvoligaša kaže da Zvezdanove tvrdnje nisu istinite.

- Između mene i Ane nije bilo ni svađa ni tuča nikada, bila je divna veza bez nasilja, nije muški to što on trenutno radi - rekao je Bulić i istakao: 

- Apelujem na produkciju da ne iznose takve gluposti, ne smetaju mi neistinite optužbe i ovo ne može da mi naruši reputaciju do koje mi nije ni stalo. Sve ovo njegova glava priča, a ne moja, neprijatno je sve ovo kroz šta prolazi Ana.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Aca Bulić

Podsetimo, sinoć je izbio žestok okršaj Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića kada je Slavnić indirektno optužio Acu Bulića da je gasio cigarete po Aninim telu dok su bili u vezi.

On je dok ga je Ćurčićka branila rukom pokazivao kako gasi cigaretu po ruci.

Pomenuo si da me je prvi dečko tukao. Aca je moj prvi, voleo me je najviše na svetu, i čuvao me kao malo vode na dlanu, što ti nisi nikad. Samo se igraj sa njim. Vezuješ drugove za radijatore i otima, najbolje drugove si prodao - vikala je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić pokazuje pokaz na telu gašenje cigarete

 A šta ti je on radio? Psssss - šokirao je Zvezdan pokazujući pokaz na telu gašenje cigarete.

- Bolje ti je da njega ne spominješ! - urlala je Ana.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

04.03.2023 15:39

Kakav vajni biznismen. Država mu je zaplenila 18.000.000 evra. Bacio je bombu na kuću aktuelnog selektora (Piksi Stojković) i zamalo mu ubio majku. Nego polako, kako je razotkriva Milena Kačavenda tako će i Jusin sin. 90-te se neće vratiti.