MOJE DETE JE DOBILO FLAŠU U GLAVU! Otkrivena još jedna STRAVIČNA TAJNA iz Aninog braka sa Slavnićem! Ovako je UĆUTKIVAO njenu decu! JEZIVO DA JEZIVIJE NE MOŽE!

Autor:

Zadruga

02.03.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić ne prestaje sa otkrivanjem najintimnijih detalja svog života sa Zvezdanom Slavnićem. Ovog puta je otkrila da je njeno dete udario flašom u glavu kad je želelo da prijavi njegovo nasilje nad Anom.

MOJE DETE JE DOBILO FLAŠU U GLAVU! Otkrivena još jedna STRAVIČNA TAJNA iz Aninog braka sa Slavnićem! Ovako je UĆUTKIVAO njenu decu! JEZIVO DA JEZIVIJE NE MOŽE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Naime, Ana je izrevoltirana Anđelinim izlaganjem prošaputala Zorici jezivu tajnu.

- Moje dete je dobilo flašu u glavu kad je reklo da će zvati policiju - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčič i Zvezdan Slavnić

 

Podsetimo, Anina kuma, Milena Kačavenda je poslednjoj epizodi "Minsko polje sa Jovanom"  je niz novih detalja iz braka Ane i Zvezdana Slavnića. 

Milena tvrdi da se obratila policiji na Novom Beogradu zbog Zvezdanovog napastvovanja Ćurčićke.

- Bila je situacija kada je ona pobegla sa decom jer joj je on pretio ubistvom. Kontaktirao je Aninu majku da mu da 15.000 evra zbog toga što ga je Ana ostavila. Majka je podigla kredit i htela da mu da novac, a on je rekao gospođo sad mi dođete 100.000 hiljada. Pretnje je upućivao i deci - rekla je Kačavenda za Kurir nedavno. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Pierre

02.03.2023 14:44

Dosta vise o tim idiotima !

Ccc

02.03.2023 22:49

Polako se svi iz kriminalnog sveta uvlace na pink. Ova Ana je mutnija od dunava. Prvo deca ne znaju za nasilje, sad flasa u glavu. Lazovcine malo jace.