RADIJE BI PRISTALA DA SAHRANI MILJANU NEGO DA JE VIDI SA ZOLOM: Sandra Rešić osula paljbu po Mariji kao nikad pre! Nateraće je da bude sa PSIHOPATOM!

Autor:

Zadruga

22.02.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugrka Sandra Rešić žestoko je oplela po Mariji Kulić!

RADIJE BI PRISTALA DA SAHRANI MILJANU NEGO DA JE VIDI SA ZOLOM: Sandra Rešić osula paljbu po Mariji kao nikad pre! Nateraće je da bude sa PSIHOPATOM!

Foto: RTV PINK printscreen

Pevačica i bivša zadrugarka Sandra Rešić večeras je na RED televizii u emisiji "Pitam za druga" sa voditeljima Anom Radulović i Stefanom Kandićem Kendijem komentarisala odnos Marije KulićMiljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice.

Ko voli Miljanu od svih momaka? - pitao je Kendi.

Niko, eventualno trunku empatije ima Car, ali ne da je voli kao čoveka, nego mu je žao - rekla je Sandra.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Sandra Rešić u emisiji "Pitam za druga"

Ne znam ko je pokrenuo temu da je Bebica zaljubljen u Mariju, kad si to shvatila? - dodala je Ana.

Ja sam u to sumnjala. Njega Miljana grli, njegova glava je okrenuta u pravcu Marije, Miljana ga ljubi po očima, čelu, a on sve vreme gleda u Mariju i samo gde je ona, on je prati pogledom. Toliko je providno. Marija to oseća i dobro zna, ali koristi situaciju, kao što sam rekla majka monstrum. Mogu da je nazovem tako jer pušta devojku koja nije psihički stabilna, koristi je tako ružno, da je to za takvu osudu. Ja bih njoj oduzela Miljanu doživotno. Koristi je za novac. Njoj je samo novac i Miljanu da odvoji od Zole, pa čini mi se pod cenu da Miljana izvrši samoubistvo. Njoj bi lakše bilo da Miljana izvrši samoubistvo, nego da bude sa Zolom. Ona bi radije pristala da sahrani Miljanu, nego da je vidi sa Zolom. Ona će da je natera da bude sa psihopatom. Ona je izabrala manje od dva zla, u njenoj glavi - nastavila je pevačica.

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Sandra Rešić

Da li ima kontrolu nad Bebicom? - pitala je Ana.

Da, veću nego nad Miljanom jer zna da je Bebica zaljubljen u nju. Ona se pravi luda. Ona bi najradije pustila da se Miljani ne daj Bože nešto desi, bude sa psihopatom koji je zaljubljen u njenu majku, samo da ne bude sa Zolom. To je žalosno. Sramotno je šta Marija Kulić radi sopstvenoj ćerki - dodala je Sandra.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Marija Kulić, Miljana Kulić i Zola

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading