CRNA SANDRA, ŠTA TI JE OVO TREBALO?! Bivša zadrugarka iskopirala poznatu pevačicu, novom promenom ZABEZEKNULA sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

23.01.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je u pitanju slučajnost ili ne, sličnost je neverovatna.

CRNA SANDRA, ŠTA TI JE OVO TREBALO?! Bivša zadrugarka iskopirala poznatu pevačicu, novom promenom ZABEZEKNULA sve! (FOTO)

Foto: Printscreen Ami G show

Nekadašnja učesnica "Zadruge" i pevačica Sandra Rešić često eksperimentiše sa svojim izlgedom, a poslednjom objavom na društvenoj mreži Instagram šokirala je sve svoje pratioce i izazvala lavinu komentara.

Naime, Rešićeva se odlučila na drastičnu promenu, te plavu boju kose zamenila - ljubičastom! Pevačica se novom promenom odmah pohvalila, a komentari su odmah krenuli da pljušte.

 

 

Ono što se može primetiti jeste da Sandra neodovljivo podseća na nekada popularnu pevačicu Bubu Miranović, koja je svojevremeno žarila i palila estradom, a onda se iznenada povukla sa javne scene. Podsećanja radi, Buba je bila prepoznatljiva po svojoj ljubičastoj boji kose, o kojoj se naširoko pisalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading