"ODAKLE SU NJENI RODITELJI DOJAHALI U CRNU GORU?" Poreklo Anđele Đuričić dovedeno u pitanje!

Autor:

Zadruga

05.02.2023

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Vukelić Vendi oplela po Anđeli Đuričić!

"ODAKLE SU NJENI RODITELJI DOJAHALI U CRNU GORU?" Poreklo Anđele Đuričić dovedeno u pitanje!

Foto: Instagram.com

U emisiji ,,Novo jutro" kod voditeljke Jovane Jeremić bila je gošća pevačica i kontroverzna estradna umetnica Vesna Vukelić Vendi

Tom prilikom Vendi je prokomentarisala Anđelu Đuričić, trenutno najpoznatiju ljubavnicu u regionu, budući da je uplovila u aferu sa Zvezdanom Slavnićem. Vendi, poznata da nema dlake na jeziku, oplela je po mladoj Crnogorki. 

Foto: printscreen/RTVPink

Vesna Vukelić Vendi

 

- Nema šta kako da se oseća, ona je jedna arhaična osoba, ne konzervativna, arhainča je zatucano. Kako je to moguće da Crna Gora bude podeljena tako na apsolutno dobre ili loše. Ima mnogo tih plemenski saveza, tu je u opticaju krvna osveta, a to pripada Starom zavetu i kod nas, u Crnoj Gori je aktuelna. Ljudi koji su uneli komuniziman, su ta plemena koji su bezbožni. Ne može niko da me ubedi da je Anđela, budući da dolazi iz Herveg Novog i ona se odatle iznedrila - započela je Vendi, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

 

- To što je imala i s*ks, to nije tragedija, jer bi onda morali da kemenujemo i Maju Marinković. Ona je prošle godine kokodala i držala slovo svima, a ona se nepogrešivo prošle godine družila sa zlim ljudima. Ja ne bih sad da nabrajam zle, ali ona je on njih krala zanat. Kad imamo arhaičnu osobu, koja ništa ne kapira, to se kaže narodski: ,,Videla žaba da se konji potkivaju, pa i ona digla nogu". Pritom, njena intonacija, njena frekvencija je na nivou Divne DNK, piskav glas. Jedan surovi primitivac, Anđela, bilo bi dobro da se pitaju njeni roditelji odakle su njeni dojahali, jer oni nisu meštani. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Silvana

05.02.2023 17:13

Rece Vendi i osta ziva! Da je bar rekla neka licnost pa i da povjerujem. Ona zna nesto kako i sta se radi u CG.

Odgovori 9 23
Dušan

05.02.2023 18:29

Vendi je za sve u pravu.

Odgovori 12 9
Anonim

05.02.2023 19:57

Vašar-kamion-šatrovska kultura i obrazovanje tužne Vendi

Odgovori 10 17
Nije bitno

05.02.2023 23:13

A sa kog konja si ti sjahala ,majke ti,kalasturo palanacka ,drpaju te dede po vasarima ,nakazo,nemas dlaka na glavi koliko si k promenila i ne vredjaj nikoga ,jer ti si sama za sebe uvreda

Odgovori 9 18