ANA ĆURČIĆ SE SRUŠILA NA LICU MESTA: Prekid programa zbog Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2023

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ani Ćurčić pozlilo nakon nasrtaja Zvezdana Slavnića!

ANA ĆURČIĆ SE SRUŠILA NA LICU MESTA: Prekid programa zbog Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je Zvezdan Slavnić hteo da nasrne na Anu Slavnić, njega je obezbeđenje uzvelo iz Bele kuće, a ona se sakrila u prostoriji za pušenje. Njoj je u zagrljaj došla Zorica Marković kako bi je smirila, ali ona je drhtala kao prut.

Ana nije mogla da dođe sebi od šoka, pa se sve vreme tresla od straha. 

 

- Molim te ne drhti, zar nije dosta bilo? Ana? Molim te! Svi ćute kao p**ke - govorila je Zorica. 

- Ja sam njemu rekla da je to i to je ono što mislim! - uzvratila je Ana. 

- Kakvi manipulatori! Šta je bre ovo, ženo? - nastavila je Markovićka. 

- Odsustvo morala i bilo kakve savesti! - poručila je Ana.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Laki

03.02.2023 17:55

Ubice su nemilosrdne.

Odgovori 10 2
Aurora Borealis

03.02.2023 19:11

Stvarno ne razumem ove zene. Da li su one normalne? Posebno ovu sto mu je dala ceo svoj zivot i vise od toga. Sutni ga bre i skloni se od njega. Neka usreci sv. prepodobnu Andjeliju. Ako je i cekala da se pokaze onda je i nasla kome ce i sa kim ce. Kakav ogavan tip, da mu orah ne uzmes iz ruke... a kamo li da ga nosis na grbaci!!! Fujjjjjjjjjjjjjjj.

nadine

28.02.2023 23:27

@Aurora Borealis - ovo je bas starsno.narkomani naradnici lazovi ubice !niko nista ne cisti samo se j,...cak i danju gde cak i deca gledaju.kuca sa 2 wcea.mitrovicu bogatasu pravis lovu na beskucnicima .pa kupi im abar jos bar 5 koozeta vza 6o ljudi ,,ja neznam gde mi pocela a gde zavrsila..ana curcic narkomanka jauce za ubicom a kcer ga iztetovirala ..fuj bre .zatvarajte taj bordel pod hitno .

Ana

03.02.2023 20:28

Ovo je strašno, nemoralno, agresivno i ponižavajuće. U šta se pretvorio nekad zabavan rijaliti? U nasilje, pretnje, lupanje glave o staklo, sex u prljavim posteljimama, na podu, u prljavim tuš kabinama... Postaje sve gadljivo za gledanje. Pravila u Zafruzi diktiraju bivši robijaši, kriminalci, devojke čudnog morala i prošlosti, alkoholičari, lečeni i nelečeni narkomani...Umesto u izolaciji potrčko spava u sobi, Car od rehaba napravio javnu ustanovu za sexualne egzibicije, hotel je postao kao autobuski kolodvor. Gde je produkcija? Voditelji mesecima čitaju ista pitanja, nezanimljiva i nebitna a u toku par sati programa upadaju u plitku raspravu oko 5- 6 pitanja po emisiji. Nema Milana pa nema više ni humora ni opuštenosti dok on ne "nagazi" temu i aktere priče. Đedović je preterao u ulozi "ozbiljnog" voditelja, deluje mi kao mrtva riba. Kao komentator i zadrugar bio mi je mnogo zabavniji. Šopićka u želji da bude aktualna i uspešna, gubi konce i zadrugari a ne ona vode emisiju. Šopićki fali harizma koju imaju Darko, Dušica i Milan.