ANA ĆURČIĆ SE SRUŠILA NA LICU MESTA: Prekid programa zbog Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.02.2023

17:52

Ani Ćurčić pozlilo nakon nasrtaja Zvezdana Slavnića!

ANA ĆURČIĆ SE SRUŠILA NA LICU MESTA: Prekid programa zbog Zvezdana Slavnića! (VIDEO)

youtube.com/Zadruga Official

Komentari (6)

Loading
Laki

03.02.2023 17:55

Ubice su nemilosrdne.

Odgovori 10 2
Aurora Borealis

03.02.2023 19:11

Stvarno ne razumem ove zene. Da li su one normalne? Posebno ovu sto mu je dala ceo svoj zivot i vise od toga. Sutni ga bre i skloni se od njega. Neka usreci sv. prepodobnu Andjeliju. Ako je i cekala da se pokaze onda je i nasla kome ce i sa kim ce. Kakav ogavan tip, da mu orah ne uzmes iz ruke... a kamo li da ga nosis na grbaci!!! Fujjjjjjjjjjjjjjj.

nadine

28.02.2023 23:27

@Aurora Borealis - ovo je bas starsno.narkomani naradnici lazovi ubice !niko nista ne cisti samo se j,...cak i danju gde cak i deca gledaju.kuca sa 2 wcea.mitrovicu bogatasu pravis lovu na beskucnicima .pa kupi im abar jos bar 5 koozeta vza 6o ljudi ,,ja neznam gde mi pocela a gde zavrsila..ana curcic narkomanka jauce za ubicom a kcer ga iztetovirala ..fuj bre .zatvarajte taj bordel pod hitno .

Ana

03.02.2023 20:28

Ovo je strašno, nemoralno, agresivno i ponižavajuće. U šta se pretvorio nekad zabavan rijaliti? U nasilje, pretnje, lupanje glave o staklo, sex u prljavim posteljimama, na podu, u prljavim tuš kabinama... Postaje sve gadljivo za gledanje. Pravila u Zafruzi diktiraju bivši robijaši, kriminalci, devojke čudnog morala i prošlosti, alkoholičari, lečeni i nelečeni narkomani...Umesto u izolaciji potrčko spava u sobi, Car od rehaba napravio javnu ustanovu za sexualne egzibicije, hotel je postao kao autobuski kolodvor. Gde je produkcija? Voditelji mesecima čitaju ista pitanja, nezanimljiva i nebitna a u toku par sati programa upadaju u plitku raspravu oko 5- 6 pitanja po emisiji. Nema Milana pa nema više ni humora ni opuštenosti dok on ne "nagazi" temu i aktere priče. Đedović je preterao u ulozi "ozbiljnog" voditelja, deluje mi kao mrtva riba. Kao komentator i zadrugar bio mi je mnogo zabavniji. Šopićka u želji da bude aktualna i uspešna, gubi konce i zadrugari a ne ona vode emisiju. Šopićki fali harizma koju imaju Darko, Dušica i Milan.

mislilac

03.02.2023 21:01

Cirkus Kolorado. Ovaj Slavnic ljiga od coveka. M od mangupa nema, obican iskompleksirani sljam. Ana, potpuno blesava sto se bori za takvog coveka po bilo kom osnovu. Sto bi rekli: sutni g`vno sto dalje od sebe. Ako si rekla da se boris za sebe bori se za sebe ne ronzaj po ceo dan, nisi mi ni ti jasna. Ustogljena krestalica jaku srecu pronasla i pokazala cuveni crnogorski morala, a morala je. Sve zajedno duplo golo.

Gaga

06.02.2023 06:11

Uzas. To je sve polusvet. Sljam. Dno kace. Fuj fuj. Ta zadruga postage da lici na javnu kucu.