ŠOK NAD ŠOKOVIMA! U Zadrugu večeras ulazi pravi TATA-MATA za rijaliti, nikome neće biti dobro kada ga budu ugledali na pragu Bele kuće!

Autor:

Zadruga

18.01.2023

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osman Karić od danas postaje deo šeste sezone rijalitija "Zadruga".

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! U Zadrugu večeras ulazi pravi TATA-MATA za rijaliti, nikome neće biti dobro kada ga budu ugledali na pragu Bele kuće!

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Osman Karić

Osman Karić, otac bivšeg zadrugara Stefana Karića, važi za jednog od glavnih komentatora najgledanijeg rijalitija van zidina Bele kuće, a Veliki šef je sada, na iznenađenje, ali i oduševljenje mnogih, doneo šok odluku! Naime, Osman će danas ući u šestu sezonu "Zadruge". 

Republika

Foto: Instagram.com

Osman Karić i Stefan Karić Zadruga 6

Iako je poznat kao neko ko apsolutno nema dlake na jeziku, fanovi rijalitija su ostali čudu, jer niko nije očekivao da će stariji Karić ikada zvanično postati deo "Zadruge". Kako ga zbog toga niko ne očekuje na imanju u Šimanovcima, verujemo da će zadrugarima pasti vilice kada ga budu ugledali na pragu Bele kuće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading