TAKI BANKROTIRAO ZBOG MAJE! Otac rijaliti zvezde uhvaćen kako se vozi gradskim prevozom, nije imao NI ZA KARTU, jedna devojka ga odmah spopala!

Autor:

Zadruga

18.01.2023

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se saznaje, Taki je navodno kupio ćerki stan u vrednosti od 160.000 evra, te sada nema ni dinara.

TAKI BANKROTIRAO ZBOG MAJE! Otac rijaliti zvezde uhvaćen kako se vozi gradskim prevozom, nije imao NI ZA KARTU, jedna devojka ga odmah spopala!

Foto: Nikola Mutić

Maja Marinković i Taki Marinković

Radomir Marinković, poznatiji kao Taki, otac učesnice "Zadruge" Maje Marinković, navodno je bankrotirao zbog svoje ćerke. Naime, kako prenose mediji, Taki je uhvaćen kako se vozi gradskim prevozom po Novom Beogradu, i to u društvu Majinog psa, kog je vodio kod veterinara.

- Svi su ga prepoznali i komentarisali! Bili su iznenađeni kad su ga videli s psom u gradskom prevozu, posebno jer se zna da je "pun ko brod". Jedna žena ga je čak pitala: "Crni, Taki, pa otkud ti ovde?!" On se nasmejao i odgovorio: "Kupio sam Maji stan i bankrotirao! Koštao me je 160.000 evra" - otkriva izvor sa lica mesta za Informer.

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Maja Marnković sa ocem Takijem i psom Leom

Međutim, to nije sve. Marinković se pored vožnje gradskim prevozom čak i švercovao, jer nije očitao niti kupio autobusku kartu.

- Svi smo primetili da se švercovao! Doduše, vozio se samo nekoliko stanica. Psa je držao u jakni i sve vreme ga mazio. Kuca je u nekoliko navrata zalajala, pa su dve starije žene zbog toga kolutale očima. Međutim, Taki na to nije obraćao pažnju - priča izvor i dodaje da ga je jedna devojka spopala pre nego što je sišao iz autobusa.

Republika

Foto: Republika.rs

Taki Marinković, otac Maje Marinković

- Vrisnula je kad ga je videla! Govorila mu je da je car i da mora da uđe u "Zadrugu". Hvalila se kako je veliki fan njegove ćerke Maje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading