MILJANA ORALNO ZADOVOLJILA ZOLU! Kulićeva molila dečka da imaju odnose, pa ga na silu ZASKOČILA! Sevnula zadnjica! (FOTO 18+)

Autor:

Zadruga

18.01.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se u početku protivio, Zola je popustio i imao nikad žešću vrelu akciju sa Miljanom.

MILJANA ORALNO ZADOVOLJILA ZOLU! Kulićeva molila dečka da imaju odnose, pa ga na silu ZASKOČILA! Sevnula zadnjica! (FOTO 18+)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

Nakon haosa na Rajskom ostrvu, Miljana Kulić je poželela da ima vrelu akciju sa svojim partnerom, Lazarom Čolićem Zolom, međutim, kako je on bio popio malo više na žurci, ova ideja mu se nije dopala. 

Nemoj, molim te. Neću. Ne. Naljutiću se! Nema šanse. Molim te, pokaži mi da mogu da živim sa tobom. Poslušaj me. Ne vuče me bilo šta na to, to mi je poslednje u životu sad - govorio je Zola, dok je Miljana navaljivala.

Međutim, iako prvenstveno nije bio za vrelu akciju, Čolić se oraspoložio kad je Kulićeva krenula da ga oralno zadovoljava u krevetu. Zola se ubrzo aktivirao, a Miljana je zajahala svog dečka, koji je odmah ubacio u "petu brzinu", te su tako testirali federe u krevetu.

Nakon orgazma, Nišlijka se pobrinula za Zolu i obrisala ga, a zatim otišla na cigaru. Kompletan splet događaja pogledajte u galeriji u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
kirilo pentagramski

18.01.2023 15:29

Kuljićke!? Ma verzirane, sve radnje rade!!!

Branko

18.01.2023 16:52

Svaka čast Mitroviću za javno širenje nemorala, bluda, nasilja, javašluka, nerada. Ima odlične rezultate što se tiče uzgoja omladine. Postoji li neka institucija u državi ili normalna vlast koja bi trebala i mogla da ustavi Mitrovića da konačno prekine ovo zlo?