ANĐELA PRETI DA ĆE SE UBITI ZBOG ZVEZDANA! Stravično ponašanje Slavnićeve ljubavnice, on doživeo NERVNI SLOM i zakleo je u ćerku! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.01.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako deluje da im je odnos idiličan, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić se sve češće svađaju.

ANĐELA PRETI DA ĆE SE UBITI ZBOG ZVEZDANA! Stravično ponašanje Slavnićeve ljubavnice, on doživeo NERVNI SLOM i zakleo je u ćerku! (VIDEO)

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Zvezdan Slavnić

Glavni preljubnički par "Zadruge 6", Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se tokom proslave srpske Nove godine žestoko posvađali, a mlada Crnogorka je tom prilikom urlikala i klela se da će se zbog svog izabranika "ubiti"!

- Dobro, ajde, samo se smiri, ja te molim... Ja ne znam više šta da uradim! Ja ću se zbog tebe ubiti jednog dana i ne šalim se kada ti to kažem - vikala je Đuričićeva, a Zvezdan nije mogao da poveruje šta čuje:

 

 

- Šta si to rekla? Još jednom li kažeš tako nešto u životu... Kunem ti se u svoje dete, kunem ti se u Saru, budeš li u životu još jednom rekla, nemoj više da mi prilaziš - rekao joj se Slavnić.

- Dobro, samo se smiri... Želim da se smiriš. Izvini, evo neću više - umiljavala se Anđela.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić Zadruga 6

Inače, snimak je i na društvenim mrežama izazvao potpuni haos, budući da se odmah povela priča iz prethodne sezone kada su svi brujali o tome kako je Anđela, navodno pokušala da se ubije kada je saznala da je dečko vara, i to tako što se, prema pisanjima medija, autom zakucala u betonski zid. 

Đuričićeva nije o tome govorila, niti je demantovala ove navode, ali su ove emotivne ucene upućene Zvezdanu svakako ponovo pokrenule priču o tome. 

Devojka koja je već pokušala da se ubije zbog bivšeg dečka opet preti da će se ubiti! Otišlo sve u... Sa ovom "Zadrugom" - napisano je pored snimka na Instagramu. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Iksoks

14.01.2023 21:48

Izadji iz filma sa beskrupuloznim prevaratnom koji te zverski manipulise sa zenom shibicarkom i ocem.

Bojan

15.01.2023 11:09

Emocionalna ucena samoubistvom je najava suicidne osobe da će se ubiti. Po meni treba da reaguju socijalne službe i da je zaštite, tj. pošalju u ustanovu na lečenje. Skoro se ubila komšinica koja je godinama pretila da će se ubiti. Želje su svi ispunjavali, jer je svaki put bilo ".Ubiću se". Onaj ko hoće da se ubije uvek će imati razlog.

ELENA

16.01.2023 13:52

psiho oboje teski psiho pacavre i odroni