LJUBAVNICA IPAK PREŠLA GRANICU: Zvezdan zavukao ruke Anđeli u međunožje, potpuno se predali strastima! (VIDEO 18+)

Autor:

Zadruga

13.01.2023

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je isticala da ne želi da bude intima pred kamerama, Anđela Đuričić je dopustila Zvezdanu Slavniću da je potpuno uzme "pod svoje".

LJUBAVNICA IPAK PREŠLA GRANICU: Zvezdan zavukao ruke Anđeli u međunožje, potpuno se predali strastima! (VIDEO 18+)

Foto: twitter.com/Zadruga Official

U toku radio-emisije "Delegati", Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić sve vreme su ležali na krevetu i razmenjivali nežnosti, nemareći za znatiželjne poglede zadrugara i činjenicu da ih kamere prate u svakom stopu.

Naime, glavni preljubnik "Zadruge 6" je u jednom momentu počeo da mazi frizerku iz Crne Gore po zadnjici, pa su mu ruke zalutale i između njenih nogu.

Podsećanja radi, Đuričićeva je u više navrata istakla da ne želi da ima intimne odnose sa Slavnićem pred kamerama, međutim, sitaucije se kod nje menja iz dana u dan, te izgleda da ćemo uskoro gledati vrele akcije sa novim akterima.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading