VRELE DEDA MRAZICE VAM ŽELE SREĆNU SRPSKU NOVU GODINU: "Možemo da ispunimo svaku želju"

Autor: P. Radosavljević, O. Bogdanović, G. Doljančević

Zabava

13.01.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starlete, rijaliti-učesnice i pevačice gole i na minusu i na plusu, nakon što su ispratile kalendarsku 2022, spremne su i za pravoslavni doček 2023.

VRELE DEDA MRAZICE VAM ŽELE SREĆNU SRPSKU NOVU GODINU: "Možemo da ispunimo svaku želju"

Foto: Republika, ST/N. Pančić, N. Mutić,

U susret srpskoj Novoj godini starlete i rijaliti-učesnice Stanija Dobrojević, Dragana Mitar, Deniz Dejm i Super Cveta, kao i pevačice Sandra Rešić i Teodora Džehverović, u ulozi seksi Mrazica za Srpski telegraf su sumirale utiske iz prethodne i otkrile svoje želje za predstojeću 2023. One su zadovoljne kako im ona teče od početka kalendarske godine, ali raduju se i još jednom dočeku, koji pravoslavni svet proslavlja 13. na 14. januar, kada inače pada 1. januar po julijanskom kalendaru. 

 

Deniz Dejm: Volela bih da se ostvarim kao majka!

Foto: ST/N. Pančić

Deniz Dejm

 

Bivša zadrugarka Deniz Dejm otkriva kako joj je proradio majčinski instinkt.

- U "Zadruzi" sam javno rekla da ne želim da imam decu, ali kada se pojavila mogućnost da ih stvarno nemam, postala sam zabrinuta. Volela bih da se ostvarim kao majka, mislim da bi to bila lepa i inteligentna deca - rekla je Deniz i ispričala šta ju je navelo da poželi potomstvo:


- Imala sam prethodnih nekoliko meseci ozbiljne zdravstvene probleme, ali nisam to javno eksponirala. Na jajniku sam imala jednu veliku cistu veličine dinje. Kada su me operisali, uzeli su mi i jajnik, a situacije je toliko bila ozbiljna da sam mogla da ostanem bez oba. Prepala sam se, pala sam u depresiju, ali sam odlučila da investiram u zamrzavanje jajnih ćelija. Hvala bogu, zahvat je bio uspešan, uspeli su da dobiju 16 ćelija. To je dosta, pogotovu kada imaš samo jedan jajnik.

Dragana Mitar: Spremna sam za novu ljubav i udaju!

Foto: ST/N. Mutić

Dragana Mitar

 

Deda Mrazica Dragana Mitar rešila je da ove godine sebi ispuni sve želje, a na listi prioriteta su joj nova ljubav, udaja i proširenje porodice.

- Tokom prošle godine sam dosta nešto pozavršavala po sudovima i realizacija svega toga će se desiti u ovoj novoj godini. Na sudu sam bila zbog raznih nekih stvari koje se tiču mog privatnog života koje vučem odranije, od razvoda, pa do nekih drugih sudskih stvari. Sada sam spremna za novu ljubav, novu udaju i još jedno dete, što da ne?! Rešila sam da ću nekog dečka javno pokazati samo ako se budem verila.

Super Cveta: Radujem još jednom pečenju!

Foto: ST/N. Mutić

Super Cveta

 

Bivša zadrugarka i pevačica Super Cveta u kostimu Deda Mrazice prisetila se detinjstva i otkrila da su joj novogodišnje želje gotovo iste danas, kao i kada je bila mala.
- Mislim da sam se najviše radovala poklonima i pečenju, nisam neki fan kolača, ali pečenje sam, kao mala, jela kilo sama. I ove godine me najviše obradovalo mnogo pečenja - izjavila je Cveta za naš list.
 

Stanija: U moj stan neće kročiti svaki muškarac!

Foto: instagram.com/

Stanija Dobrojević

 

Za Staniju Dobrojević prošla godina bila je srećna i berićetna, samim tim što se skućila i svoj stan iz snova opremila onako kako je oduvek maštala. U predstojećoj je sebi poželela da uživa u svojoj oazi i raskošu.
- Tu sam mnogo srećna. Tu imam mir. Puno sam uložila. Neće tu da kroči svaki muškarac. Ne primam više nikoga. Ne mogu vam opisati kako se osećam kada sam u svom raskošu - rekla nam je Stanija.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vesna

13.01.2023 08:39

Sve same droce

Veki

13.01.2023 12:45

Droca do droce