NOVI ZNACI BOLESTI? ŠTA TO PUTIN RADI SA RUKOM: Snimak šefa Kremlja uzburkao medije!

Autor:

Svet

12.01.2023

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dalje se "šuška" da je Putin kritično bolestan i da se leči od raka.

NOVI ZNACI BOLESTI? ŠTA TO PUTIN RADI SA RUKOM: Snimak šefa Kremlja uzburkao medije!

Foto: Tanjug/AP

Vladimir Putin snimljen je kako u nekoliko navrata trlja ruku dok je rušio svog zamenika premijera zbog ruskog poniženja u Ukrajini, piše The Sun.

Na svežem snimku koji je objavljen vidi se kako šef Kremlja neprestano trlja nadlanicu svoje desne ruke tokom virtuelnog sastanka sa zvaničnicima ruske vlade. Ponekad se činilo da je prstima desne ruke masirao zadnji deo svoje leve ruke dok je razgovarao sa svojim ministrima.

U oktobru prošle godine, sumnjalo se da je ista desna ruka pokazala tragove bolesti kada je sreo mobilisane vojnike u Rjazanju, što je sugerisalo intravensko lečenje.

Foto: Tanjug/AP

 


Takođe je sklon da se desnom rukom uhvati za uglove stolova, što neki tumače kao potez kojim Putin sprečava drhtavicu.

Na drugim mestima na novom snimku on spaja ruke. Takođe se vidi kako steže pesnicu levom rukom dok je razgovarao sa svojim podređenima, piše The Sun.

Postojale su spekulacije o Putinovom zdravlju, kojima je u prilog išlo i to što šef Kremlja više ne igra hokej na ledu, niti ide u toplesu na konju.

Ukrajinski špijuni tvrde da će Putin "umreti vrlo brzo", dok zapadna obavještajna analiza tvrdi da tiranin pati od megalomanije uzrokovane lijekovima protiv raka, piše The Sun.

Tokom sastanka, Putin je pokazao svoj bes zbog ruske ekonomije u kolapsu i neuspešnih ratnih napora dok je javno ponizio zamenika premijera i ponovo uzdrmao njegovu vrhovnu komandu. Putin je, naime, osudio Denisa Manturova (53) jer nije nabavio vojne i civilne avione. Optužio ga je da izigrava budalu nakon što je multimilioner političar, zamenik premijera i ministar trgovine i industrije, odleteo na odmor u zemlju NATO - Tursku, tokom Nove godine.

Na snimku se vidi kako ga Putin grdi govoreći: „Nema ugovora. „Šta ćeš mi reći? „Znam da nema ugovora u firmama, rekli su mi direktori. "Zašto se stvarno zaj*bavaš?"

On je nesrećnom ministru rekao da ima mesec dana da reši nered koji je doveo do nestašice vojnih aviona za vazduhoplovstvo i neuspeha u snabdevanju novih aviona civilnim kompanijama koje su pogođene sankcijama Zapada, piše The Sun.

Uspaničeni Putin je takođe uzdrmao svoju vojnu komandnu strukturu pošto je degradirao svog najvišeg generala zbog njegovog neuspeha u Ukrajini. Sergej Šurovikin, nadimak „General Armagedon” posle niza poniženja za ruske trupe na bojnom polju, smenjen je. Otpušten je samo tri meseca nakon svog prvobitnog imenovanja za šefa invazionih snaga u korist Valerija Gerasimova. Gerasimov, visoko odlikovani general ruske armije, postavljen je na mesto komandanta Združene grupe trupa (snaga), a Šurovikin je imenovan za jednog od njegovih zamenika

Surovikin - zvani general Armagedon - je postavljen za svog zamenika u saopštenju koje nije izdao Putin, već ministar odbrane Sergej Šojgu, koji se takođe suočio sa oštrim kritikama, prenosi The Sun.

Ministarstvo odbrane je saopštilo:

- Povećanje nivoa rukovođenja specijalnom operacijom povezano je sa proširenjem obima zadataka koji su pred njima i potrebom za bližom interakcijom između trupa.
 

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Doktor

12.01.2023 17:12

Ljudi postajete stvarno predmet podsmeha sa ovim komičnim naslovima.Po vama Putin je trebao da umre ima bar pola godine tako da nemojte se provaljivati ako boga znate!!!

DJOKA

12.01.2023 19:23

Kakvi ste to pa pomozite čoveku