ERMINA I MARKO STEFANOVIĆ UHVAĆENI U VRELOJ AKCIJI: Procurila intimna fotka iz telefona, potpuno goli u džakuziju, a poljupci pršte!

Autor:

Zadruga

30.12.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika došao je do fotografije Ermine Pašović i Marka Stefanovića koju kriju od javnosti.

ERMINA I MARKO STEFANOVIĆ UHVAĆENI U VRELOJ AKCIJI: Procurila intimna fotka iz telefona, potpuno goli u džakuziju, a poljupci pršte!

Foto: Instagram.com

Aktuelni zadrugar Marko Stefanović pre ulaska u najgledaniji rijaliti nije bio poznat javnosti. Na snimanju profila Marko se predstavio kao personalni trener, sportista, koji nema mrlju u svojoj prošlosti.

Kako je vreme prolazilo, Marko je sve više intrigirao javnost, a naročito od trenutka kada uplovljava u vezu sa Sanjom Grujić, koja mu je već nekoliko puta za samo par meseci lupila nekoliko šamara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Grujić i Marko Stefanović

 

No, priča da je Stefanović imao nešto sa bivšom zadrugarkom Erminom Pašović zaintrigiralo je javnost. Poznato je da se Marko našao u Ermininom spotu, koji je objavila nešto nakon njegovog ulaska, te da se ona i oglasila po pitanju toga, pa istakla da sa ovim zgodnim frajerom nije imala ništa, osim poslovne saradnje.

Sa druge strane, Marko nije krio da ga je Ermina preporučila produkciji.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ermina Pašović Instagram

 

Međutim, izgleda da su njih dvoje zaboravili na fotografiju koju su napravili u džakuziju, dok im je pena dodirivala naga tela. Portal Republika došao je do intimne fotografije Ermine i Marka, na kojima su čak i zagrljeni, a on je obasipa sve vreme vrelim poljupcima.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Marko Stefanović i Ermina Pašović

 

Šta li će na ovo sada reći Sanja, kada bude saznala, da joj Marko nije ispričao celu istinu, ostaje nam da saznamo.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading