MAJA KOVAČEVIĆ HITNO IZVEDENA IZ BELE KUĆE: Zadrugarka ni ne sluti da joj je otac PREMINUO, cimeri odmah pomislili da su joj pronašli sestru Marijanu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.12.2022

16:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što joj je sestra potpuno iščeznula, Maja Kovačević je ostala i bez oca.

MAJA KOVAČEVIĆ HITNO IZVEDENA IZ BELE KUĆE: Zadrugarka ni ne sluti da joj je otac PREMINUO, cimeri odmah pomislili da su joj pronašli sestru Marijanu! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube.com

Ivo Kovačević, otac nestale pobednice rijalitija "Veliki brat" Marijane Seifert i aktuelne učesnice "Zadruge 6" Maje Kovačević, preminuo je u 64. godini, u šibeničkoj bolnici.

Naime, Ivo je pre nekoliko nedelja saznao da ima rak pluća, a bolest je brzo dovela do tragičnog ishoda. Tužnu vest potvrdila je i njegova supruga, Gordana Kovačević.

Republika

Foto: Nikola Mutić, Facebook/Printscreen

Maja Kovačević, Marijana Seifert sa majkom Gordanom

Kako je Maja u rijalitiju, informacije su do nje poslednje došle. Ona se obraća ocu u kameru, i ne sluteći da se nešto događa, a onda je saznala za ono najgore. Kovačevićeva je izvedena iz rijalitija, bez objašnjenja ostalim zadrugarima, te su njeni cimeri ostali zaprepašćeni.

- Bogami, kad izvode... - rekla je Maja Marinković slutivši na najgore.

- Nije kod lekara... Kad neko treba da ide negde, uglavnom priča idem tad i tad. Ne daj Bože da je nešto loše. Možda su joj našli sestru - komentarisali su međusobno i nagađali zadrugari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by VamoTamo (@cavke_vamo_tamo)

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading