OD ČEGA JE PREMINUO OTAC NESTALE MARIJANE? Ivo Kovačević se razboleo, nije dočekao da sazna bilo šta o ćerki!

Autor:

Zabava

30.12.2022

11:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivo Kovačević preminuo je prošle noći!

OD ČEGA JE PREMINUO OTAC NESTALE MARIJANE? Ivo Kovačević se razboleo, nije dočekao da sazna bilo šta o ćerki!

Foto: Nikola Mutić, Facebook/Printscreen

Prošle noći iz šibenske bolnice stigle su tragične vesti da je otac Marijane Seifert i zadrugarke Maje Kovačević, Ivo Kovačević preminuo u 64. godini života. Ivo je iznenada preminuo, a tragičnu vest je saopštila i njegova supruga Gordana Kovačević.

Majka Marijane i Maje se oglasila za hrvatske medije i otkrila od čega je njen suprug preminuo.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Gordana Kovačević sa ćerkom Marijanom Seifert

 

- Razboleo se i umro od tuge za našom Marijanom. Nije dočekao da sazna šta joj se dogodilo - kratko je rekla kroz suze Gordana za Slobodnu Dalmaciju.

Podsetimo, Ivo je pre dva meseca mirno protestvovao ispred policijske stanice u Zarebu. Tada je rekao da ne planira da se pomeri sa tog mesta dok ne dobije barem deo odgovora o nestaloj ćerki.

Za to vreme, dok su joj se roditelji porazboljevali od brige, Maja Kovačević je sve vreme u Zadruzi, te je iznela niz uverenja o nestaloj sestri.

Republika

Foto: Facebook.com printscreen

Gordana Kovačević Fejsbuk

 

Moja najveća ljubav je u zatvoru. Kada se to desilo, nisam imala ni dinara, a ni ključeve od stana. Kada sam pronašla, stan je bio obijen, a psa su ukrali. To je bio prvi emotivni brodolom. Nakon toga počela sam s konzumiranjem narkotika. Pored toga, loše stvari nisu prestajale. Nisam neko ko prati medije, a ni televiziju ne gledam često. Jednog jutra me je pozvala novinarka i pitala da li znam gde mi je sestra. Nisam znala o čemu je reč. Tada nisam ni slutila, da je počinila samoubistvo.

- Umela sam da ne jedem po četiri dana. U tim momentina, niko nije brinuo o mojoj porodici, a ni meni. Nisam imala za hranu. Kada je došlo leto, dobila sam priliku da se pojavim ovde. Dva puta sam odbila, jer sam mislila da nisam sposobna za to, jer su mi se dešavale jako loše stvari. Kada se saznalo da ulazim ovde, nazivali su me ubicom, a moju pokojnu sestru ku*vetinom. Nameravam da svoj život promenim iz korena. Želim da se posvetim poslu koji me zanima, kao i treningu. Ljudi su mi se ogadili. Radujem se 2023 godini., to za mene znači novi početak. Iznenađuje me koliko sam jaka i koliko mogu - istakla je Maja.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading