VUK NIJE HTEO DA PIJE SOK DA BI BILO ZA GOSTE! Velika akcija Fondacije Humana srca: Zarići dobili novu kuću! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Vesti

30.12.2022

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Zarić dobila je novu kuću pred praznike.

VUK NIJE HTEO DA PIJE SOK DA BI BILO ZA GOSTE! Velika akcija Fondacije Humana srca: Zarići dobili novu kuću! (FOTO, VIDEO)

Foto: Fondacija Humana srca

Humanitarna akcija za porodicu Zarić

Kada je početkom septembra Fondacija došla u posetu porodici Zarić, nije mogla ni da pretpostavi šta je čeka. Pored mnogo ljubavi u šestočlanoj porodici sačekala nas je i urušena kuća, bez struje, vode, kupatila, i osnovnih stvari za život.

Namlađi Vuk (6god) je odbijao da pije sok koji mu je majka Maja nudila, da bi bilo dovoljno i za goste.

Skromnost, pozitivan duh i vera u Boga su ono što je ovu porodicu krasilo od samog početka, a Fondacija je odlučila da ih za istu nagradi, prvo renoviranjem krova, a zatim i cele kuće.

U kući je urađeno sve, plaćen je priključak za struju, sprovedena struja, voda, nove cevi, grejanje, urađena kompletno unutrašnja i spoljašnja izolacija, kuhinja i kupatilo, podovi, pregradni zidovi, unutrašnji enterijer sa kompletnim nameštajem i belom tehnikom.

Ukupna vrednost donacije je 52.000eura, što je bio veliki izazov, ali je uspešno prevaziđen zahvaljujući donatorima-partnerima, kao što su Mlekara Ub, hotel Gorski Kopaonik, FK Mladost Lučani i mnogi drugi.

Porodica Zarić može da nastavi svoj život u novom domu, a Fondacija 2022.godinu može da isprati sa najlepšom željom, da i u godini koja predstoji čini Mala dela za velike osmehe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading