VELIKA AKCIJA FONDACIJE HUMANA SRCA: Projekat ''Poželi želju'' završen u opštini Varvarin

Autor:

Vesti

26.12.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika deca za male ljude!

VELIKA AKCIJA FONDACIJE HUMANA SRCA: Projekat ''Poželi želju'' završen u opštini Varvarin

Foto: Fondacija Humana srca

Osnivač i upravitelj Fondacije Humana srca Danijela Vasilijević i predsednica opštine dr Violeta Lutovac Đurđević, zajedno sa decom iz Dnevnog boravka za decu i odrasle sa smetnjama u razvoju i učenicima osnovnih škola na teritoriji opštine Varvarin, krajem septembra otvorile su treću po redu kućicu želja u okviru projekta ''Poželi želju''.

Najlepši sastavi na temu "Moja novogodišnja želja" su nagrađeni, podeljeno je 70 paketa u vrednosti od 12.000 evra, a deca su dobila bicikle, laptopove, električne trotinete, igračke, karte za pozorište, zoološki vrt.

Celokupna donacija za opštinu Varvarin je obezbeđena od strane fabrike "Sparrow doo", kao društveno odgovorne kompanije iz ovog mesta.

- Zahvaljujemo se opštini Varvarin na priredbi koju su organizovali i što su deci koja su dobila vredne nagrade, dodatno ulepšali dan - poručili su iz Fondacije.

Za kraj, Danijela Vasilijević je istakla da se punog srca zaposleni u Fondaciji vraćaju za Beograd, znajući da ni jedno dobro delo nije malo, ukoliko iza njega stoji dečji osmeh.

Podsetimo, ideja je bila da deca ubace svoje novogodišnje želje, napisane na obrascima u vidu literalnih sastava, a komisija potom odabere najlepše opisane želje i iste ostvari u vreme novogodišnjih i božićnih praznika.

Fondacija Humana srca takođe je najavila za 29. decembar otvaranje doma jedne porodice iz Kikinde. 

Bonus video:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading