Fondacija Humana srca: Otvorena treća po redu kućica ŽELJA za socijalno ugroženu decu (FOTO)

Autor:

Vesti

25.09.2022

15:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fondacija Humana srca danas se nalazi u opštini Varvarin u sklopu Etno festivala.

Fondacija Humana srca: Otvorena treća po redu kućica ŽELJA za socijalno ugroženu decu (FOTO)

Foto: Fondacija Humana srca

Otvorena je treća po redu kućica želja u okviru projekta „Poželi želju“. 

Kućicu su otvorile osnivač i upravitelj Fondacije Danijela Vasilijević i predsednica opštine dr Violeta Lutovac Đurđević, zajedno sa decom iz Dnevnog boravka za decu i odrasle sa smetnjama u razvoju i učenicima osnovnih škola na teritoriji opštine Varvarin.

Deca su ubacila svoje novogodišnje želje, napisane na obrascima u vidu literalnih sastava, a komisija će nakon mesec dana odabrati najlepše opisane želje i iste ostvariti u vreme novogodišnjih i božićnih praznika.

Danijela Vasilijević, osnivač i upravitelj Fondacije Humana srca je izrazila radost što je treća kućica želja otvorena baš u Varvarinu, imajući u vidu da je najveći partner-donator fabrika peleta Sparrow baš iz ove opštine i iskoristila priliku da pozove i druge privrednike i ljude dobre volje ovog okruga da se uključe u akciju i učine Mala dela za velike osmehe.

Otvaranjem kućice želja u Varvarinu, završeno je pokretanje projekta u tri opštine, koji za cilj ima pružanje podrške i osnaživanje dece u slabije razvijenim mestima i povećanje kvaliteta života.

Nakon Varvarina, fondacija će posetiti opštinu Blace i uručiti prve želje za decu iz socijalno ugroženih porodica, čime će Fondacija ispuniti želje ovih mališana da ih Božić Bata poseti ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading