Goca Tržan GRCA U SUZAMA: Nakon što ju je Kristijan nazvao NARKOMANKOM, pevačica dobila ŠOK INFORMACIJU!

Autor:

Zabava

25.09.2022

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan zaplakala je u kolima nakon što je dobila informaciju!

Goca Tržan GRCA U SUZAMA: Nakon što ju je Kristijan nazvao NARKOMANKOM, pevačica dobila ŠOK INFORMACIJU!

Foto: Instagram.com printscreen

Pevačica Goca Tržan na Instagramu je objavila video koji je uznemirio njene pratioce, jer je estradna umetnica bila šokirana informacijom koju je dobila u porukama. 

Naime, Tržanova je objasnila da joj je na Instagramu pisala jedna žena koja je bila na vantelesnoj oplodnji sa njom, pa je počela da plače. Pevačicu je obuzela sreća zbog reči žene koja joj je rekla da joj je Goca donela sreću.

 

- Moraš nešto da podelim sa vama, dobila sa poruku od jedne žene sa kojom sam bila na vantelesnoj oplodnji u Pragu, poslala mi je sliku tromesečnog dečaka i napisala da smo joj mi doneli sreću - pričala je Goca na Instagramu kroz suze, pa dodala:

- Neka je živ i zdrav sto godina, eto to se broji, da nekom donesem sreću kada nisam mogla sebi. Sve vas volim puno i nemojte da odustajete.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Republika.rs

Kristijan Golubović i Goca Tržan

 

Podsetimo, Goca Tržan pre nekoliko dana prošla je kroz veliki stres zbog Kristijana Golubovića, koji je izneo tvrdnje da je imao intiman odnos sa pevačicom, kako bi povredio njenog bivšeg supruga Ivana Marinkovića

Ona se oglasila i otkrila da će se sa Kristijanom naći na sudu, gde će morati da dokaže sve tvrdnje koje je izneo, budući da ju je optužio i da je koristila narkotike. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading