POKRENUT PRVI SAMOSTALNI PROJEKAT FONDACIJE ''HUMANA SRCA'': Mališanima u slabije razvijenim opštinama nastoje da ISPUNE želje!

Autor:

Vesti

03.09.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi, veliki samostalni projekat Fondacije „Humana srca“ je projekat „Poželi želju“.

POKRENUT PRVI SAMOSTALNI PROJEKAT FONDACIJE ''HUMANA SRCA'': Mališanima u slabije razvijenim opštinama nastoje da ISPUNE želje!

Foto: Fondacija ''Humana srca''

Cilj projekta je da se deci i mladima koji žive u slabije razvijenim opštinama Republike Srbije ispune novogodišnje želje. Projekat je planiran u opštinama Blace, Bela Crkva i Varvarin. Imajući u vidu ograničene finansijske mogućnosti stanovništva koje živi u ruralnim i slabije razvijenim sredinama, Fondacija  je došla  na ideju da realizuje projekat kojim će ispuniti želje i obradovati naše najmlađe sugrađane i na taj način doprineti unapređenju kvaliteta njihovog života.

Danas, otvoren je projekat „Poželi želju“ u opštini Bela Crkva. Predstavnici Fondacije „Humana srca“ posetili su Dom za decu i omladinu „Vera Radivojević“ u Beloj Crkvi i omogućili korisnicima doma da prvi upisu svoje  novogodišnje želje i ubace ih u specijalno dizajniranu kućicu želja čime su svečano otvorili projekat.

Kućica želja će u Gradskom parku u Beloj Crkvi biti postavljena narednih mesec dana, i svako dete osnovnoškolskog uzrasta će imati priliku da ubaci svoju novogodišnju želju. 

Osnivač i upravitelj Fondacije „Humana srca“ , Danijela Vasilijević se u sklopu manifestacije „Kulturno leto“ obratila prisutnima i izrazila zadovoljstvo što su zajedno otvorili prvi projekat Fondacije „Poželi želju“. Pozvala je svu decu opštine Bela Crkva da na što kreativniji način opišu svoju želju i postanu deo projekta, a Fondacija „Humana srca“ će se potruditi da što više želja ostvari.

Posebno se zahvalila Biljani Barošević, predstavnici Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, na nesebičnoj podršci projektu od samog početka, kao i predsednici opštine Bela Crkva Violeti Simić, na gostoprimstvu. 

Biljana Barošević pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, pozvala je svu decu Bele Crkve da sanjaju velike snove, a na nama odraslima je da te snove ostvarimo.

Na kraju, pozvala je sve privrednike i ljude dobre volje da čine mala dela za velike osmehe, decu da sanjaju velike snove, a Fondacija „Humana srca“  će biti tu da ih zajedno ostvare. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading