Marija Veljković nakon razvoda UTEHU našla u poznatom GLUMCU! Voditeljka prebolela BIVŠEG MUŽA, fotografija sve potvrdila! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.09.2022

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Marija Veljković u vezi je sa glumcem Rastkom Jankovićem.

Marija Veljković nakon razvoda UTEHU našla u poznatom GLUMCU! Voditeljka prebolela BIVŠEG MUŽA, fotografija sve potvrdila! (FOTO)

Foto: ATA Images

Marija Veljković

Voditeljka ''Slagalice'' Marija Veljković nedavno se razvela, a sada je sreću našla u poznatom glumcu Rastku Jankoviću, sa kojim je nasred jedne kafane u prestonici razmenjivala nežnosti i tako potvrdila čitavoj javnosti da uživa u novoj ljubavi, prenosi Kurir.

Republika

Foto: Instagram.com

Marija Veljković

Njih dvoje su se trudili da vezu ne eksponiraju, ali su im kočnice popustile, pa su u petak veče uhvaćeni kako se grle i ljube u jednom lokalu u Beogradu, a da li će ih neko videti i uslikati zajedno ih očigledno nije interesovalo.

- Marija i Rastko su novi ljubavni par. Vidi se da su baš zaljubljeni i da uživaju zajedno. Krajem ove nedelje bili su zajedno u jednoj kafani u centru grada. Bili su baš u odličnom raspoloženju, celo veče su se grlili i ljubili. Na istom mestu se sa njima našao i Ivan Gavrilović koji je zabavljao goste. U jednom trenutku Rastko i Ivan su se zajedno dohvatili mikrofona, a glumac je više puta poljubio voditeljku pred celom kafanom, što njoj očigledno nije smetalo - rekao je izvor za Kurir.

Svoju vezu sa glumcem je Marija potvrdila na svom Instagram profilu i to njenom i Rastkovom zajedničkom fotografijom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Nana

03.09.2022 15:29

Pa ova žena je jezivo jadna!

Jaca

03.09.2022 15:57

Sramota me je umesto nje.

Sanja

03.09.2022 16:16

Voditeljka koja nikad ne zna kako da se obuče, šta joj stoji a šta ne, potpuno bez stila i ukusa, teatralna i uvek izgleda jeftino.

Paparazzi

03.09.2022 23:39

Nikakvi oboje.Ona lakog morala,rasturila brak,decu raštrkala levo,desno.Ovaj kvazi glumac,momak od 50 leta,neostvaren čovek.Ona je morala da se dočepa nekoga da je nebi bio glas radodajke.Teško će biti svima...i njemu da je sačuva od drugih i njoj da bude samo sa njim i deci koja dobijaju još jednog čika tatu.