RATNI HEROJ ŽIVI U LOŠIM USLOVIMA I TEŠKO JE BOLESTAN: Vetaran Bogdan nema za lekove, isključili su mu i struju! (VIDEO)

Autor:

Vesti

03.12.2022

20:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Bogdan Komnenović (60) živi u zaseoku Matarova u Kuršumliji na dva kilometara od administrativne linije sa KiM.

RATNI HEROJ ŽIVI U LOŠIM USLOVIMA I TEŠKO JE BOLESTAN: Vetaran Bogdan nema za lekove, isključili su mu i struju! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook

Poslednji je meštanin Matarova, živi potpuno sam, siromašan i bez lekova, a težak je bolesnik koji ima više pridruženih bolesti.

Na svu njegovu muku isključena mu je i struja.

Bogdan je i zaboravljeni heroj. Učestvovao je u svim ratovima za Srbiju.

Njegova priča potresla je humanitarca iz Fondacije "Narodni gvozdeni puk", Dejana Markovića Miloševića. U trošnoj kući u kojoj Bogdan mrzne svakog dana i noći Dejan ga je obišao i pokrenuo akciju za pomoć.

- Posetio sam ga. Živi potpuno sam u zaseoku. Isključena mu je struja , a inače ima televizor i dve sijalice. Eto tako živi - priča Dejan za Telegraf.

Težak život i puka beda

Bogdan je neko ko je bio u svim ratovima i na svim vojnim vežbama, a danas je sam i bolestan.

- Zatekao sam ga kako sedi bez struje, hrane i lekova. Ima dug za struju od 30.000 dinara zbog čega mu je struja isključena. Prve komšije su mu na tri kilometra, nije imao ni kako nekoga da pozove, a budući da ima problema sa srcem i nogama, nije smeo ni da se uputi bilo gde jer se plaši da ne padne. Veoma teško živo - priča Dejan.

Bogdan živi sam, nema roditelje, ženu i decu i nema nikakva primanja...

- Stara trošna i dotrajala kuća je njegov dom i ne tako topao jer nema ni drva za zimu. Ima malo nešto drva koje je sam doneo na leđima tokom leta. Inače, da napomenem, nema nikakva primanja. Molim sve ljude koji su u mogućnosti da se jave kako bismo zajedno pomogli ovom čoveku - priča Dejan.

Ako želite da pomognete Bogdanu to možete učiniti uplatom na broj računa fondacije: 340-11029458-02 FONDACIJA NARODNI GVOZDENI PUK, ULICA KARAĐORĐEVA 18, KURŠUMLIJA.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading