BILJANA DRAGOJEVIĆ OTKRILA SVE O DEJANOVOM POTPISIVANJU UGOVORA ZA ZADRUGU: Otkrila da li će joj se sin suočiti sa Aleksandrom!

Autor:

Zadruga

12.12.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biljana Dragojević progovorila o ulasku Dejana Dragojevića u Zadrugu!

BILJANA DRAGOJEVIĆ OTKRILA SVE O DEJANOVOM POTPISIVANJU UGOVORA ZA ZADRUGU: Otkrila da li će joj se sin suočiti sa Aleksandrom!

Foto: ST/Petar Divac/printscreen/youtube.com

Biljana

Nakon što se pojavio snimak na društvenoj mreži TikTok na kom po nazivom Dejan Dragojević official, govori da će ući u Zadrugu, oglasila se njegova majka Biljana Dragojević

Naime, jedna od stranica koja podržava Dejana kontaktirala je Biljanu sa pitanjem da li će on ući u rijaliti, budući da svi očekuju da se i on pojavi na imanju u Šimanovcima. I taman kad su svi poislili da će odgovor biti pozitivan, Biljana je razočarala sve fanove, budući da je napisala ,,Ne, neće ući".

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Biljana Dragojević Instagram

 

Ta prepiska je postala viralna na društvenoj mreži Instagram, fanovi su počeli da je šalju jedni drugima, uz poruke da im je žao što Dejana neće ponovo videti u rijalitiju. 

Podsetimo, nakon što je raskinuo sa Aleksandrom Nikolić, koja ga je kasnije javno prevarila sa Filipom Carem, Dragojević je odlučio da se prepusti sebi i svom životu, pa je izgleda okrenuo novi list i knjigu ,,Zadruga" zatvorio za sada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bork

13.12.2022 07:44

Ma koga interesuje vise Dragojevici?