ZAKUKALA NA SAV GLAS! Aleks se SLOMILA, u SUZAMA pobegla u pab, pa zaurlala: Sa Dejanom NIJE BILO SAVRŠENO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.12.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić plače nakon napravljene javne prevare.

ZAKUKALA NA SAV GLAS! Aleks se SLOMILA, u SUZAMA pobegla u pab, pa zaurlala: Sa Dejanom NIJE BILO SAVRŠENO! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić javno je prevarila svog dečka Dejana Dragojevića kada se danas poljubila sa Filipom Carem. Zbog ovog njenog poteza, osudili su je mnogi, a Ivan Marinković je oštro govorio o njoj u radio-emisiji. Tom prilikom se Aleksandra slomila i plačući otrčala u pab, gde su bili Lepi Mića, Mikica Bojanić i Miki Đuričić.

- Možda namerno ovo radiš, jer si skontala da te je Dejan ostavio - rekao je Miki.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić plače

- Može da se tumači sa više strana, znam da nisam ispravna. Sama znam da sve ovo što se dešava je u mojoj glavi, ne znam šta mi je u glavi. Prija mi da provodim vreme sa drugim muškarcem. Da sam mogla da biram ovo je najgora solucija, nisam ovo planirala. Neću da pričam o mom i Dejanovom odnosu, nije bio savršen i idealan. Neću ga pljuvati, ne znam šta radi napolju, kako se ponaša. Filip je neko ko mi prija, imam neku vrstu osećaja, imam neka osećanja, istina je! Mojim druženjem sa njim, činim nešto jako loše - rekla je Aleks kroz suze i dodala:

- Jutros su se svi zezali, ja sam legla da spavam i probala sam da iskontrolišem sebe. Rekla sam da neću to raditi, da mu ne prilazim. Bila sam zbog Filipa najveći debil, ali sam bila zaljubljena u njega.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić kuka Lepom Mići
- Što si uradila uradila si, nikom ovde nisi nešto uradila, ima pravo ko god da ti kaže šta hoće. Moraš da prihvatiš i kritike, dobila si priču, tako je kako je. Nemoj da misliš da te ljudi mrze - dodao je Mića
 
- Hoću da idem kući... Ja ne mogu ovo, nisam normalna Miki -  kukala je Aleks.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Arkadija

07.12.2022 20:44

Koje javne prevare???? Uh sve moralne gromade.Sljam

Armin

07.12.2022 21:44

haha, izigrava žrtvu.Mani se Aleksćorova posl.Ti si deojka bez maralnih kodexa. sa Dejanom završena priča.jano te je jostavio i pre poljubca. Nastavi pretodni život i valjaj se u blatu, bolje i ne zaslužuješ.Šta si umislila. Druge šanse nema. pričazavršena. Dekija možeš samo da sanjaš.....

Danko

07.12.2022 22:18

Devojko, sve možeš da doradš na sebi ali mozak ne. Ti si psiho,koja se nikada neće osloboditi prošlosti i život au kom si bila.Nikadad od tebe prava žena .Moral nula.Za tebe nema leka, leči se.....To je uličarso ponašanje----Dejan više nikada sa tobom neće biti... Opravdanja za prevare i blamiranja nema

Vojvotkinja Tolstoj

08.12.2022 17:33

Šta si se "zagulila k,o čarapa", kako si ružna! I prošle si godine histerisala, što te majka nije vaspitala kako treba žensko da se ponaša, bre, i to bnavnoj sceni! Zgadila si mi se! Motiku u ruku, pa da kopaš njivu, taj posao je za tebe! E, bezobrazluka, još plače!! Ljudski odron, na šta ličiš!!