U ŠVAJCARSKOJ SAM KAO BAKŠIŠ DOBILA SAT! Višnja otkrila detalje, pa priznala da na nastupima dobija SKUPOCENOSTI! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.12.2022

18:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Višnja Petrović otkrila šta dobija na nastupima.

U ŠVAJCARSKOJ SAM KAO BAKŠIŠ DOBILA SAT! Višnja otkrila detalje, pa priznala da na nastupima dobija SKUPOCENOSTI! (VIDEO)

Foto: ST/V. LUKIĆ

Pevačicu Višnju Petrović sreli smo na jednom prestoničkom dešavanju i ona nam je tom prilikom otkrila kakva joj je bila

- U novogodišnjoj noći možete da očekujete sve ono što se ja inače trudim da pružim svojoj publici svaki moj nastup, a to je dobra energija, dobar provod, mnogo osmeha, ja volim i da razgovaram sa svojom publikom tako da prava jedna novogodišnja noć.

Foto: Republika

Višnja Petrović o planovima za 2023. godinu

Višnja je otkrila i da iako je u javnosti uvek nasmejana, ima i drugu stranu, ali da je naučena da plače u svoja četiri zida, kao i da ima nekoliko prijatelja kojima se poverava i koji joj pomažu da prevaziđe svaki problem. Kako se bliži kraj 2022. godine, otkrila nam je i počemu će je pamtiti.

- Bila je vrlo burna godina i plačljiva i lepa, nova pesma, mnogo nastupa, celo leto na moru i sve ono lepo što ovaj posao nosi. Ja ne mogu da se žalim, sama sam posao birala, ima mnogo lepih stvari, ali kao i u svakom poslu ima i onih manje lepih trenutaka i stvari koje oduzimaju malo više energije, ali na kraju dana kada sumiraš utiske, zapravo shvatiš da si srećan jer si prvenstveno zdrav - počela je Višnja za naš portal, pa dodala:

Foto: Republika

Višnja Petrović o najvećem bakšišu

- Od 2023. očekujem puno zdravlja, dobru energiju, volela bih da sve što mi je sveto bude zdravo, da se deca više ne leče SMS-om i da me moja publika i dalje voli, kao i moje pesme.

Višnja je priznala i koliki joj je bio najveći bakšiš, kao i da li je istina da su joj davali satove.

- Jeste, to se desilo u Švajcarskoj. Kažu da nije dobro pričati o sebi, nije kulturno i vaspitano, ali kažu da i umem iz ljudi da izvučem, kako muških tako i ženskih, to neko raspoloženje da više ne razmišljaju, vade ključeve od kola, satove, ponese ih atmosfera. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading