OVO SU ČEKALI MILIONI: Dejan Dragojević POTVRDIO ulazak u "Zadrugu 6", sasuće sve u lice Aleksandri Nikolić i Filipu Caru (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.12.2022

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da će se Dejan Dragojević javno obračunati sa Aleksandrom Nikolić i Filipom Carom

OVO SU ČEKALI MILIONI: Dejan Dragojević POTVRDIO ulazak u "Zadrugu 6", sasuće sve u lice Aleksandri Nikolić i Filipu Caru (VIDEO)

Foto: Printscreen Ami G show

Gledaoci rijaliti programa "Zadruga" mesecima unazad imaju prilike da gledaju ne tako srećnu ljubavnu priču Dejana Dragojevića, kome se poslednjih dana dešava prava drama u privatnom životu.

Naime, nakon što je u procesu razvoda sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, koja ga je javno i na njegove oči prevarila sa Filipom Carom, izgleda da se zavodnik iz Crikvenice ponovo potrudio da Dejanu "skine" devojku. 

Široki auditorijum "Zadruge 6" ima prilike da danima gleda zbližavanje Aleksandre Nikolić, sa kojom je Dragojević stupio u vezu nakon javne prevare, pa je Dejan odlučio da javno raskine sa njom, a Srpski telegraf ranije je pisao da je sledeći korak pobednika "Zadruga 5" ulazak u aktuelnu sezonu.

Republika

Foto: E-stock, Nikola Mutic,

Dejan Dragojević, Filip Car, Aleks Nikolić

Dragojević je sada potvrdio pisanja našeg lista, jer je na svom TikToku najavio da uskoro postaje deo rijalitija koji prate milioni.

-Stižem u Zadrugo - napisao je Dejan Dragojević uz pesmu "Majko" Darka Lazića, koja do detalje opisuje njegovu trenutnu situaciju. 

Pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta, pa potvrdite sami.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (9)

Loading
Srbbgd

07.12.2022 14:19

Kakvi milioni, stotine miliona 🤣🤣🤣🤣

Zoran

07.12.2022 15:39

Citam ovo su cekali milioni. Ne razumem ko jos gleda ove kvazi rijalite programe. Zlo koje treba ukinuti da bi spasili te milione koje pominjete.

Мима

07.12.2022 20:37

Стиже да каже Александри, а Далили није рекао шта је требало...ово није требало и ружно је пд стране Александре и Цара, али он ће своје фрудтрације мушкарчина да лечи поред оне погубљене несрећнице...уосталом он није ни разведен још!!!

Xxx

07.12.2022 21:23

Sve mi ovo lici na unapred skovan plan! Da se iskoristi prica za jos love a narod naseda na ove lazi...