OPET MU HRVAT DOŠAO GLAVE! Dragojević s bivšom ženom sklopio pakt: Dalila i Dejan ulaze u "Zadrugu 6" zbog Cara i Aleks!

Autor:

Zadruga

04.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević spremni su na sve čim kroče na imanje!

OPET MU HRVAT DOŠAO GLAVE! Dragojević s bivšom ženom sklopio pakt: Dalila i Dejan ulaze u "Zadrugu 6" zbog Cara i Aleks!

Foto: ATA Images

Bivši zadrugari Dalila i Dejan Dragojević uskoro će se useliti na imanje u Šimanovcima! Kako Republika saznaje, bivši supružnici, kojima su sada već bivši partneri Aleksandra Nikolić i Filip Car trenutno u rijalitiju, pomrsiće konce u novogodišnjoj noći, kada se očekuje njihovo useljenje. Publiku očekuje neviđen spektakl s obzirom na to da je Dejan rešio da raskine vezu s Aleks jer je sve prisnija s Carem, a koji je njemu u prethodnoj sezoni preoteo Dalilu, nakon čega je usledio razvod.

- Ulazak Dejana i Dalile planiran je u novogodišnjoj noći jer se zadrugarima spremaju razna iznenađenja. Oni će ući nešto posle ponoći, dok žurka bude uveliko trajala. Dejan planira pred kamerama da reši problem koji pravi Aleksandra jer je sve prisnija s Carem. Kako je Dejan napolju ostavio zbog toga, probaće još jednom da izglade odnos unutra, pa se očekuje haos u najavi. S druge strane, u problemu će biti i Filip Car, koji nije skroz raščistio stvari s Mujićkom, pa bi moglo da dođe do eventualnog pomirenja - otkrio je za naš list upućen izvor.

Kako smo dalje saznali, Dalila će da prekine snimanje emisije na televiziji na kojoj je sada zaposlena, a poslodavci će joj izaći u susret što se tiče posla.

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić na korak su da uđu u emotivnu vezu

- Dalila se već sve dogovorila sa svojima u firmi i oni se slažu da treba da uđe u rijaliti na nekoliko meseci. Biće to od Nove godine do kraja šeste sezone, nakon čega će se vratiti svojim projektima, na kojima radi. S druge strane, Dejanu odgovara da opet uđe jer je dobio honorar koji se ne odbija, a opet će biti kraće u rijalitiju nego ostali učesnici - kaže sagovornik.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car i Aleksandra Nikolić svaku priliku koriste da ostanu sami

Iako Aleksandra u rijalitiju iz spoljnog sveta ima ogromnu podršku jer je doskora ostajala verna Dragojeviću, Car je ipak uspeo da je zavede, pa sada, po svemu sudeći, postaje nova Dalila! Dejan je prekjuče javno ostavio Nikolićku, koja još nema pojma šta se dešava napolju.

- Neću da se budim svako jutro i gledam da li me je devojka prevarila ili ne. Neću svaki dan da zumiram slike i gledam da li je bilo pogleda ili ne. Ne treba mi devojka koja sedi tamo i druži se sa svima onima s kojima sam joj to zabranio. Zna da me to povređuje, ali, uprkos tome, namerno sve radi. Više me ništa ne zanima. Ona, bre, Cara jede očima, pogledom ga poziva da je je*e. Odsad dalje ide sama - objasnio je pobednik "Zadruge 5" u klipu.

Aleks i Car se pipkali ispod stola

Aleksandra Nikolić i Filip Car sve su prisniji, a iako pokušavaju to da sakriju od očiju javnosti, kamera je zabeležila trenutak kad su se ispod stola pipkali dok su ćaskali. Po Filipovim pokretima deluje kao da je češka po nozi, a u jednom trenutku je izgledalo kao da su se uhvatili za ruku. Oni su se okretali da vide da li ih neko posmatra, ali pošto je Valentina Stanković u tom momentu masirala Cara, par puta je provirila, pa je primetila da se nešto kuva.

Majka Slovenka: Moja ćerka ništa nije skrivila!

Aleksandrina majka Slovenka oglasila se nakon što je Dejan rešio da raskine s njenom naslednicom, pa je pravdala na sve moguće načine rečima da je i ona bila pod stresom zbog njega, te i da nije ništa skrivila.

- Moja ćerka je dugo strahovala da je Dejan ne šutne i vrati se Dalili. Verovala mu je, tako je i sada. Ne vidim da je bilo šta uradila s Filipom što treba da ga brine, tako da sam ja mirna. Šta je uradila, opet vas pitam?! Ako mi dete padne u depresiju, sve ću da tužim, krsta mi moga, posta mi moga! Neće se dobro završiti - poručila je Slovenka. 

Foto: Republika TV., Youtube.com printscreen

Majka Aleksandre Nikolić Slovenka Lunis tvrdi da njena ćerka nije ništa zgrešila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
jasna

05.12.2022 09:16

dragojevici mujici gola sranja ceo yivot imn rijaliti aleks gledaj sebe

Vesna

08.12.2022 13:15

Alex do kraja uz tebe

Brunett40

08.12.2022 19:46

Jao bilio bi sjajno da se dogovore i udju zajedno da im pomesaju koncice stvarno e to bi bi pravi rijaliti ond a