DALILA DRAGOJEVIĆ SE OGLASILA NAKON RASKIDA DEJANA I ALEKSANDRE: Ove reči će odzvanjati Zadrugom kada se čuju! (FOTO)

Autor:

Zadruga

03.12.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević oglasila se samo par sati nakon raskida Dejana Dragojevića i Aleksandre Nikolić!

DALILA DRAGOJEVIĆ SE OGLASILA NAKON RASKIDA DEJANA I ALEKSANDRE: Ove reči će odzvanjati Zadrugom kada se čuju! (FOTO)

Foto: ATA Images

Drugoplasirana zadrugarka "Zadruge 5" Dalila Dragojević, nakon raskida njenog i dalje zakonitog supruga Dejana Dragojevića sa Aleksandrom Nikolić oglasila se na Instagram profilu i objavom zapalila društvene mreže. 

Naime, nakon brojnih skandala Dejan je definitivno presekao i doneo odluku da stavi tačku na vezu sa Nikolićevom, te ju je u Jutjub snimku ocrnio za sve pare. 

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević raskinuo sa Aleksandrom Nikolić

 

- Tvrdim da je Aleksandra jedna od najpokvarenijih ljudi koji su ušli u rijaliti. Kaže da me voli, a svim što radi meni čini zlo. Njena komunikacija sa Zvezdanom je počela da mi smeta kada je sedela na garnituri pored njega, međutim, svaki put sam sam imao priliku da joj dam do znanja da to ne radi. Kada se pomirila sa Miljanom, shvatio sam da je mnogo veća želja da pristupi Zvezdanu jer su Miljan i Zvezdan dobri. Povredila me je prvo sa čokoladicom, a tad je želela da napakosti Milici Veselinović. Milica je osetila da Aleksandra ima kvarne namere prema njoj. Aleksandra ima svoje ciljeve koje mora da pobedi - rekao je on.

Dalila je sada objavila snimak, na kom je slušala pesmu Nikolije Jovanović ,,Kako posle mene", pa su mnogi shvatili kao direktnu provokaciju za Aleksandru i Dejana. 

Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević Instagram

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Ljiljana

03.12.2022 22:06

Šta je šepačka fufo. Likuješ. Da imaš imalo mozga, pameti, morala nebi se oglašavala. Gledaj sebe živa recko, to ćeš uvek biti. Tebe niko više nikad neće oženiti. I džabe se nadaš. Tvoje zlo niko neće hteti. Zlo bila, zlo ostala i zlo ostati do kraja života. 🤢🤮💩.

Odgovori 5 12
jasna

04.12.2022 03:36

fufo ne jedi go,,,na ylo si bila i ostala sve yatrujes sto pipnes pa i njegov moyak

Miki

04.12.2022 10:22

Ponovo bracni par Dragojević ruku pod ruku i pravac gornji Supak.