HIT OBJAVA MARKA JANJUŠEVIĆA JANJUŠA: Bivši zadrugar u svom maniru prokomentarisao odnos Cara i Maje, pa spomenuo i Takija! (FOTO)

Autor:

Zadruga

30.11.2022

22:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marko Janjušević Janjuš nije propustio da prokomentariše odnos Filipa Cara i Maje Marinković u svom maniru

HIT OBJAVA MARKA JANJUŠEVIĆA JANJUŠA: Bivši zadrugar u svom maniru prokomentarisao odnos Cara i Maje, pa spomenuo i Takija! (FOTO)

Foto: ST/P.Divac

Veliku pažnju milionskog auditorijuma rijaliti programa "Zadruga" privukao je ulazak Filipa Cara, koji je odmah ušao u klinč sa bivšom devojkom Majom Marinković i njenim aktuelnim dečkom Bilalom Brajlovićem. 

Trenutnu situaciju u najgledanijem rijalitiju nije propustio da prokomentariše ni Marko Janjušević Janjuš, Majin bivši dečko i, kako sama zadrugarka tvrdi, njena najveća ljubav, a on je u svom ironičnom maniru prokomentarisao odnos Cara i Maje. 

Republika

Foto: ST/P.Divac

Marko Janjušević

-Najveće razočaranje mi je Filip Car, užasno je to što kuliraš Maju i nećeš da budeš sa njom... I što ugrožavaš zdravlje Radomira Marinkovića Takija, iliti Tadže - napisao je Janjuš na svom Insta storiju. 

Republika

Foto: zadruga printscreen

Janjušev Insta story o Maji

Podsetimo, Maja i Janjuš ljubavnu romansu otpočeli su u trećoj sezoni "Zadruge", zbog čega se bivši zadrugar razveo od tadašnje žene Ene, a posle niza pokušaja da veza sa Marinkovićevom uspe, ipak su stavili tačku na emotivni odnos. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading