MARATONSKA AKCIJA MAJE I BILALA USRED BELA DANA: Sve se orilo od uzdaha Marinkovićeve, Bilal dobio totalni ugođaj! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.11.2022

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Bilal više ne biraju ni vreme, ni mesto!

MARATONSKA AKCIJA MAJE I BILALA USRED BELA DANA: Sve se orilo od uzdaha Marinkovićeve, Bilal dobio totalni ugođaj! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković Bilal Brajlović više ne mare za kamere, pa ne biraju ni vreme ni mesta kada će imati intimne odnose, a tako je bilo i danas, na očigled ostalih zadrugara. 

Za vreme večernjeg odmora u "Zadruzi" dok su svi zadrugari spavali, odlučili da se prepuste strastima. Naime, golupčići su se udobno smestili u svoj krevet, te ubrzo završili ispod pokrivača.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković i Bilal Brajlović

Maja i Bilal nisu mnogo marili za to što su svetla bila upaljena i što su bili bučni, kao i za činjenicu da su pojedini zadrugari bili budni, te su pošto-poto započeli vrelu akciju. Međutim, ovog puta samo je kontroverzni Sarajlija uživao.

Kako se može videti na snimku, Bilal je ležao na leđima, dok se Maja spustila niže i svom dragom pružila oralni užitak.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-zapisu u nastavku teksta: 

 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading