OTAC I SIN SE VIŠE NE RAZDVAJAJU: Ivanu Marinkoviću skroz proradio očinski instinkt, uočio i Željkov novi talenat! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

21.11.2022

20:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković svaki slobodan trenutak provodi sa sinom

OTAC I SIN SE VIŠE NE RAZDVAJAJU: Ivanu Marinkoviću skroz proradio očinski instinkt, uočio i Željkov novi talenat! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Otkad su obnovili odnos i napokon počeli da provode više vremena zajedno, Ivan Marinković ne propušta priliku da bude uz sina Željka, pa su se tako njih dvojica u Rajskom vrtu kod Drveta mudrosti igrali, jurili i grlili.

Marinkoviću je totalno proradio očinski instikt, te nije skidao osmeh sa lica dok je provodio vreme sa njim.

-Ustaj, ustaj brzo, mokro - smejao se Ivan.

Republika

Foto: zadruga printscreen

 

-Je l' si zaboravio - pitoa je Željko.

-Nisam. Ustani da mi čuvaš naočare. Sad smo hteli da ti kupimo igračke i slatkiše i oni zatvorili prodavnicu. Zamisli. Reci Drvetu ako ti se javi - rekao je Ivan.

Ivan je zatim podigao Željka do jedne grane i mali Kulić je radio zgibove. Izgleda da je talenat za sport nasledio od oca. Dok su napuštali Rajski vrt, Ivan je imitirao Drvo i time zabavljao sina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading