UBILA BIH GA BEZ RAZMIŠLJANJA: Marija Kulić otkrila šta bi se desilo kada bi Ivan Marinković pokušao da joj oduzme unuka!

Autor:

Zadruga

09.11.2022

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Kulić ne dozvoljava nikome da joj oduzme unuka Željka

UBILA BIH GA BEZ RAZMIŠLJANJA: Marija Kulić otkrila šta bi se desilo kada bi Ivan Marinković pokušao da joj oduzme unuka!

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga youtube.com printscreen

Otkako je ušla u u šestu sezonu rijaliti programa "Zadruga" Marija Kulić je  otvorila ratove na više frontova, a ni u jednom trenutku nije skrivala netrpeljivost prema bivšim momcima njene ćerke Miljane, Ivanu Marinkoviću i Lazar Čolić Zola. 

- Obojica su odvratni! Ivan nije vodio računa o sinu, ali nije ni Zola. Bila sam u šoku kada mi je Miljana ispričala da je Zola bacio detetova kolica sa petog sprata. Pošto je držala Željka u naručju, zamolila je Zolu da ponese kolica kako bi ga prošetali. A on joj je rekao: "Kako da ne, šta sam ti ja? Sluga?", i pustio je kolica niz stepenice. Zbog toga sam ga omrzla! Ne mogu očima da ga vidim, glas ne mogu da mu čujem - rekla je Marija, koja se i bolesna bori za dete.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen, Zadruga youtube.com printscreen

Marija Kulić i Ivan Marinković

- Nijednog momenta nisam pomislila da ću umreti, ali sam Tijani rekla: "Ako osetim da mi se bliži kraj, hoću da ti uzmeš starateljstvo nad Željkom." Bilo mi je bitno da ga zbrinem. Sada ja imam starateljstvo nad njim zato što ne želim da Ivan na osnovu Miljaninog psihičkog stanja i učešća u rijalitiju pokuša da joj uzme dete. To neću dozvoliti dok sam živa! Ne bi me interesovalo šta kaže sud, bez trunke razmišljanja bih ga ubila. Ivan i Jelena, dva alkoholičara, već četiri godine pokušavaju da naprave dete - rekla je Marija, prenosi "Informer".

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Marija Kulić u "Zadruzi 6"

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kika

09.11.2022 19:00

Ako dokaze da je on otac deteta uzece zi ga sigurno,pa mozes ds se slikas.