ZAHVALAN SAM KULIĆIMA! Ivan Marinković EMOTIVAN, oduševljen vaspitanjem sina Željka: Marija je SJAJNA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

19.11.2022

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Marinković progovorio o sinu Željku.

ZAHVALAN SAM KULIĆIMA! Ivan Marinković EMOTIVAN, oduševljen vaspitanjem sina Željka: Marija je SJAJNA! (VIDEO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Sinoć su zadrugari odgovarali na pitanja novinara i tom prilikom je Ivan Marinković govorio o odnosu sa sinom Željkom, pa otkrio kako se oseća nakon svega kao i nakon razgovora sa devojkom Jelenom Ilić.

- Posle ovog poziva sam još bolje. Jako sam srećan. Video sam Jelenu sada na pozivu i najvažnije mi je bilo ono što sam mislio, a to je da Jelena nije promenila svoje mišljenje. Nisam još stigao da kažem šta je Jelena rekla o Željku. Rekla mi je da je oduševljena i da je sreća i da je plakala. Rekla je da sam ja nebitan i da poljubim to malo plavo čudo - rekao je Ivan, a Darko Tanasijević je uputio pohvale porodici Kulić rekavši da su Željkom svi oduševljeni.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković o Jeleni Ilić

- Meni je važno kako smo mi ovde reagovali na to. Ne može to nešto da se sakrije i odglumi. Meni je danas drugačije, ne znam zbog čega. Juče kao da sam bio po dete u vrtiću, a sada kada smo prespavali, kada nije bilo tih tenzija. Ja ne vidim sada razlog da neko ovo sve pokvari čak i da dođe do neke svađe, nema potrebe za tim. Ja sam i dalje za tu priču da sve to bude svakodnevnica - rekao je Ivan i dodao:

- Nadam se da ćemo biti super svi... Možda ću biti nedorečen, nisam imao tremu, osećao sam se kao da je on tu već danima i da ga danima viđam. Ja moram da kažem da je Marija sjajna, ja sam domaćinski primljen u njihovu kuću. Ja sam bio smiren tada kada sam došao kod njih, a sada je bilo i bolje - rekao je Ivan.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ivan Marinković o Željku

- Da li ti se dopao Željko, kako je vaspitan, kulturan? - upitao je Darko.

- Pričao sam Zvezdanu, da sam radio pre rođenja ćerke u obdaništu, i radio sam kao neki profesor fizičkog za decu od 2 do 6 godina. Ja sam sa tom decom radio sve to, i ja sad Željka vidim kao dete koje voli da se igraju. Mene je iznenadilo, kakva je majka, otac i baka, čudno je da dete zna išta da kaže. Vidi se da se sa detetom lepo radi, i hvala im na tome. Super je Željko, normalno je dete. Vidi se da je odrastao sa puno ljudi oko sebe i da voli da se druži i to je sjajno. Verujem da će imati kosu kao Marija, raste u jednog lepog i dobrog dečaka. Sjajan je... - odgovorio je Ivan.

 Da li ti je još žalije što si propustio toliko vremena sa njim? - upitao je Darko.

- Mislim da će mi u narednim danima i mesecima biti žalije i žalije što sam propustio mnogo toga, i o tome sam sinoć razmišljao. - rekoa je Ivan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snežana

20.11.2022 11:02

Drago mi je što se situacija lepo odvija. Sve pohvale za Mariju.