MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ IMA BLIZNAKINJU! Ne pojavljuje se u javnosti, bila je ambasador, a evo kako sada izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.11.2022

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorica Tomić se pojavila u javnosti posle dužeg vremena.

MIRJANA BOBIĆ MOJSILOVIĆ IMA BLIZNAKINJU! Ne pojavljuje se u javnosti, bila je ambasador, a evo kako sada izgleda! (FOTO)

Foto: Jakov Simović

Mirjana Bobić Mojsilović

Književnica Mirjana Bobić Mojsilović ima rođenu sestru i to bliznakinju koja ne voli da se eksponira u javnosti. Zorica Tomić je srpski kulturolog, komunikolog, sociolog, publicista i kolumnista i vanredni profesor Filozofskog fakulteta.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Tomić

Zorica je sada bila deo jedne kampanje i učesnica događaja na kom je govorila, te ju je javnost posle dužeg vremena videla. Sličnost sa književnicom i voditeljkom je neverovatna, a Mirjana nikada nije krila koliko su bliske, pa je jednom prilikom i otkrila kako je to imati blizanca.

- Kad imaš blizanca to je poseban dar od Boga i to je, za normalne ljude koji nisu tokom života imali neka oštećenja, deo morlanog stausa u kom si naučio da deliš. Sebičnost je isključena. Zorica i ja smo morale da se borimo za pažnju roditelja i čuvamo jedna drugu. Mi smo i danas najbolje prijateljice, čujemo se dvadeset puta u toku dana, družimo se i imamo naš mali svet. Ta ljubav i potreba da štitiš nekog drugog to je odnos u kom rasteš, sa idejom da nisi sam – rekla je ona ranije za medije.

Republika

Foto: ATA Images

Zorica Tomić, sestra bliznakinja Mirjane Bobić Mojsilović

Zorica inače nije pobornik društvenih mreža, bavi fenomenom modernih medija i njihovim efektima. Svojevremeno je bila na dužnosti opunomoćenog ambasadora Republike Srbije pri Stalnoj delegaciji Republike Srbije pri UNESKO u Parizu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading