BEBICA PREKRŠIO DOGOVOR SA PORODICOM, LAŽE ČIM ZINE: Nenadova sestra otkrila istinu i sve njegove GREHE! (FOTO)

Autor:

Zadruga

18.11.2022

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika otkriva istinu o dogovoru Nenada Macanovića Bebice i porodice.

BEBICA PREKRŠIO DOGOVOR SA PORODICOM, LAŽE ČIM ZINE: Nenadova sestra otkrila istinu i sve njegove GREHE! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bivša zadrugarka otkrila detalje razgovora sa Bebicinom sestrom koja je progovorila o dogovoru sa Nenadom Macanovićem pre njegovog ulaska u Zadrugu. Naime sestra je u razgovoru sa Jovanom Ljubisavljević priznala da Nenad nije ispoštovati dogovor sa porodicom.

Republika

Foto: Nikola Mutić/Republika

Nenad Macanović Bebica Zadruga 6

 

Jedino što su ga svi molili jeste da ne uvlači članove porodice u rijaliti priče, što je on uradio, stoga se sestra i oglasila i bila prinuđena da demantuje razne spekulacije vezane za Macanovice, pogotovo klevete koje je Bebica izneo na račun sestrinih muževa, sve što je rekao o njima je notorna laz, svi su u šoku od sramote niko nigde ne izlazi. Ljubisavljeviceva se dotakla i prvog susreta Ivana Marinkovica sa sinom Zeljkom.

- Porodica je molila Nenada da ih ne uvlači u priče, da ih ne pominje u rijalitiju, a on to konstantno radi. Ne znaju ljudi do kad će više da to radi.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić

 

- Iako nemam nekih dodirnih tačaka sa Kulicima ovo je možda bio najemotivniji momenat u Zadruzi do sad. Suze su mi krenule na oči kad Zeljko njemu nudi medu kao strancu, što Ivan nažalost jeste za njega - rekla je Jovana

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading