RASKRINKANI! Oženjeni Zvezdan Slavnić usred noći probudio Aleksandru Nikolić, a onda su nestali u nepoznatom pravcu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

16.11.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fanovi su primetili da je Zvezdan Slavnić u poslednje vreme znatno veseliji nego što je bio

RASKRINKANI! Oženjeni Zvezdan Slavnić usred noći probudio Aleksandru Nikolić, a onda su nestali u nepoznatom pravcu! (VIDEO)

Foto: E-stock: Caslav Vukojicic, Printscreen

Fanovi rijaliti programa "Zadruga" raskrinkali su Zvezdana Slavnić i Aleksandru Nikolić, koja je u ozbiljnoj vezi sa Dejanom Dragojevićem, tako što su objavili snimak kako zadrugar budi Aleks usred noći, a oni onda odlaze zajedno u nepoznatom pravcu, aludirajući na "štek". 

Nakon što su pre nekoliko nedelja snimljeni kako šapuću za stolom, za vreme emisije Gledanje snimaka, tada je Zvezdan rekao Aleksandri kako se nada da neće pustiti njihov klip, noćas se takođe desila intrigantna situacija.

Naime, kada je većina zadrugara bila u dubokom snu, Zvezdan se ušunjao u spavaću sobu i probudio Aleks, koja je odmah ustala i krenula za njim.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan budi Aleksandru Nikolić

Budući da nisu nosili bubice, nije se moglo čuti šta su rekli jedno drugom, a na društvenim mrežama su već počela govorkanja da su zajedno otišli u famozni štek, jedini deo imanja koji nije u potpunosti pokriven kamerama.

U nastavku teksta pogledajte kako Zvezdan budi Aleksandru usred noći: 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading