TAKI MARINKOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Nalazi su mu loši, doktori strahuju šta će mu se desiti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

15.11.2022

21:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takiju Marinkoviću pozlilo, pa otišao hitno u bolnicu!

TAKI MARINKOVIĆ ZAVRŠIO U BOLNICI: Nalazi su mu loši, doktori strahuju šta će mu se desiti! (FOTO)

Foto: instagram.com/takitadza

Radomiru Takiju Marinkoviću, ocu učesnice "Zadruge" Maje Marinković, slošilo se zbog svega što mu ćerka radi u rijalitiju, zbog čega je primljen u Urgentni centar.

Taki je u emisiji ,,Pitam za druga" doneo nalaze od lekara, te je objasnio šta su mu lekari rekla kao savet. 

Republika

Foto: instagram.com/takitadza

Taki Marinković hospitalizovan

 

- Trudim se da budem dobro, ali nisam zdravstveno dobro. Trenutno idem iz Urgentnog centra, obećao sam i došao kod vas. Vraćam se u Urgentni centar, možda ću nekoliko dana i ostati tamo da ležim - rekao je Taki i otkrio da mu je šećer čak 26 u emisiji ,,Pitam za druga" i dodao:

- Nije šala, vadio sam sada krv prvi put posle Vojske. Ne bih o tome šta me je uzrujalo, imam advokate koji će se baviti tome. Sve rade moji advokati, oni dobiju klip od Majinih fanova i to je to. Sve mi je javljeno, advokatu je prosleđeno i on radi svoj posao.

Republika

Foto: Republika.rs/ O. Bogdanović, youtube.com/Zadruga Official

Taki Marinković o Maji Marinković i Bilalu Brajloviću

 

Inače, Taki je za Republiku pre nekoliko dana dao izjavu, nakon ćerkinog venčanja sa Bilalom Brajlovićem. On je istakao da je presrećan, da se oseća kao da je prava svadba u pitanju, pa se prisetio prošlosti sa ćerkom, dok je ona maštala o njenij svadbi. 

Kad krenemo kod prijatelja, ona je meni pričala u kolima o haljini, o venčanju, pa mi je govorila: ,,Tata, šta će biti kada ja budem mlada?", maštala je tako o svim detaljima, o kruni, o frizuri, sve što je zamišljala, danas su joj Veliki šef i Velika šefica omogućili i ostvarili. Ja ne mogu da krijem svoje oduševljenje, plakao sam dok sam gledao ćerku na televizoru u venčanici. Meni je srce igralo sve vreme - govori Taki za Republiku i dodaje:

- Isto je ovakvu venčanicu maštala sa 18 godina, velika kruna, evo šta je maštala, a to joj se ostvarilo. Nisam mogao da se smirim, koliko sam se uzbudio, ovo je scena koju sam dugo hteo da vidim. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bumbar

15.11.2022 23:14

Ni malo kritičan na Majino ponašanje! Svi su drugi krivi!

petar

16.11.2022 04:46

da mu se kcerka udala za covijeka bilo bi O.K. ali ona se udala za hajvana i to hajvana muslimana pored toliko ljudi ona se kara sa hajvanom