BEBICA UŠAO U SEKTU, ŠOK ISTINA OTKRIVENA? Ovo je razlog zbog kog ne ostavlja Kuliće na miru!

Autor:

Zadruga

14.11.2022

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica, po rečima komšije, uplovio je u sektu!

BEBICA UŠAO U SEKTU, ŠOK ISTINA OTKRIVENA? Ovo je razlog zbog kog ne ostavlja Kuliće na miru!

Foto: Shutterstock, E-Stock, ATA Images

Komšije Nenada Macanovića Bebice, koji je želeo da ostane anoniman, a koji je izneo šokantne optužbe na račun ovog zadrugara. Naime, ovaj gospodin je otkrio šta se priča po komšiluku, a kad Marija Kulić i Miljana Kulić ovo budu saznaleo, doći će do haosa.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica Zadruga 6

 

Celu priču u javnost izneo je Nenadov komšija, koji ne krije da je ceo komšijski kraj u strahu zbog njegovog delovanja. Kako ističu Bebica se bavi ,,nečastivim poslovima", a postoji i razlog zbog ne pušta Miljanu i Mariju na miru. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

 

- Po komšiluku se priča da je Nenad ušao u sektu. Svi smo prestrašeni i šokirani. Mnogo se čudno ponaša, čudnije nego pre. Pratimo sve šta radi u "Zadruzi" i koliko je opsednut Miljanom, tako se nije ponašao ni sa svojom ženom. Nisu čista posla, umešano je nešto drugo. Ima neki viši cilj kad su Marija i Miljana u pitanja, zato ih ne pušta i prati 24/7. Nadam se da će Marija ovo videti, ona je pobožna žena, treba što pre da se skloni od njega, i Miljana i ona, jer se to neće završiti dobro - ističe Nenadov komšija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading