MAJA MARINKOVIĆ POKAZALA GOLE SILIKONE U ZADRUZI: Starletine grudi prkose zamljinoj teži, samo što ne puknu! (NECENZURISANE FOTKE)

Autor:

Zadruga

14.11.2022

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković pokazala je džinovske gole silikone pred kamerama.

MAJA MARINKOVIĆ POKAZALA GOLE SILIKONE U ZADRUZI: Starletine grudi prkose zamljinoj teži, samo što ne puknu! (NECENZURISANE FOTKE)

Foto: zadruga printscreen

Starleta Maja Marinković tokom jučerašnjeg dana izgovorila je sudbonosno ,,da", a na venčanju sa Bilalom Brajlovićem, kom se zaklela na večnu ljubav, zasijala je u predivno venčanici, koja je istakla njene bujne grudi. 

Međutim, pre nego što je uspela da uđe u venčanicu, starleta je imala poteškoće zbog ogromnih silikona koje je stavila pre ulaska u ,,Zadrugu". Podsetimo, Maja je imala premijeru novih silikona u emisiji ,,Amidži šou", kada je objavila da ima po 700 kubika u jednoj dojki. 

Kako su morali da joj navlače venčanicu preko glave, Maja se jedva izborila sa silikonima, koje je tom prilikom pokazala u kameru. 

Goli silikoni Maje Marinković izazvali su burne reakcije kod korisnika društvene mreže Tviter, koji su ostavljali komentare sve vreme. 

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Maja Marinković Zadruga 6 profil

 

- ,,Sine, ovo može da pukne", ,,Daj s*su da se igramo", ,,Silikoni joj veći od balona", ,,Šta je ovo ljudi?" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama. 

Slike necenzurisanih Majinih silikona možete videti klikom OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Lela

14.11.2022 12:01

Bolje da je ugradila koji kubik u mozak nego u sise.

tom

14.11.2022 18:21

Cigani vode Zadrugu

Jovana

14.11.2022 23:24

@tom - Za Tom A Sta si ti Tom Englez Ajde Opajdaro Jedna nije te Sramota Ida jeste tako ALI NIJE Romi se Nevredjaju Gde ti Bre Živiš u Washingtonu Možda Sramte -Bilo