ONA JE ZAUVEK NAPUSTILA "ZADRUGU 6": Sa 19 odsto glasova izbačena iz rijalitija, pa priznala da se KAJE zbog svega! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

14.11.2022

09:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristinu Inu Rajzinger publika je poslala van rijalitija u Šimanovcima

ONA JE ZAUVEK NAPUSTILA "ZADRUGU 6": Sa 19 odsto glasova izbačena iz rijalitija, pa priznala da se KAJE zbog svega! (VIDEO)

Foto: zadruga printscreen

Lazar Čolić Zola bio je nominovan od strane zadrugara, dok je Kristinu Inu Rajzinger nominovala publika, zbog čega su dvoje zadrugara sinoć odmerili snage u igricama, ali mišljenje gledalaca presudilo je konačan skor. 

Naime, nakon što je voditelj Darko Tanasijević sa ovonedeljnim nominovanima krenuo put sportske sale gde se odigrala igrica, desilo se nešto neočekivano. Kako pobednika u igrici nije bilo, nijednom nominovanom nisu duplirani glasovi.

Republika

Foto: zadruga printscreen

Zola i Ina u igrici

Voditelj "Zadruge" saopštio je stav publike, te otkrio da Ina zauvek napušta "Zadrugu 6". 

-Jedan ima 19%, do drugi ima 81%. Ina napušđta Zadrugu - rekao je Darko, a Ina se pozdravila sa zadruagrima i krenula u studio kod Dušice Jakovljević.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

U razgovoru sa Dušicom Jakovljević Ina je otkrila da se kaje zbog svega, a naročito svog odnosa sa Zolom: 

-Iskreno nije mi bilo svejedno, strah me je bilo zbog trudnoće, a odnos između njega i mene je okej - rekla je Ina.

-Moje lično mišljenje je da se Bilal zaljubio u Maju. On je iz inata spavao sa drugom Majom. Ne igra se on sa njom. - rekla je Ina.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading