ZOLA POSTAJE OTAC, PRVE NOĆI U'BO DO KRAJA? Ina ostala TRUDNA sa Čolićem?

Autor:

Zadruga

29.10.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić Zola postaje otac, kažu zadrugari!

ZOLA POSTAJE OTAC, PRVE NOĆI U'BO DO KRAJA? Ina ostala TRUDNA sa Čolićem?

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Lazar Čolić Zola je ispričao detalje razgovora sa Kristinom Inom Rajzinger, a tom prilikom je otkrio da postoji mogućnost da je ona ostala u blaženom stanju.

- Ina mi je sinoć rekla da ima da me pita nešto obiljno i insistirala je. Zvezdan se osetio neugodno i ostavio nas da me pita, ona je rekla da ju je malo strah i da je zabrinuta. Ja sam joj rekao da me slobodno pita. Pitala me je pre sedam dana da li sam pazio kad se ono desilo i ja je pitao o čemu se radi, a ona je rekla da je ozbiljna situacij, ona je u plodnim danima. Rekao sam joj da sam pazio, a i Zorici je rekla da sam pazio, a sinoć našla to da me pita. Poenta je da me je sinoć kad je nominovana bacila rovca da me zbuni sa tim pitanjem. Ja nisam pazio i možete pucati u mene i neću da lažem. Ona to zna već sedam dana, a sad joj je to palo na pamet - rekao je Zola.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zadrugari za crnim stolom

 

- Ona je rekla zamislite da ispadnem u subotu i Zola za devet meseci sazna da je otac, mi smo se smejali jer smo mislili da je šala - rekla je Sanja Grujić.

- Šta fali, imaće nemačko-austrijske papire - rekao je Ivan Marinković.

- U kupatilu stojimo Anastasija i ja i kažemo zamisli da kažeš Zoli da si trudna, ostala bi do kraja, i ona to uradi, a ja mislim da si ti siguran da nisi to uradio - rekao je Neca.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Kristina Ina trudna?

 

- Čovek je rekao da se nisu pazili - rekla je Sanja.

- Što je najgore, jesam. Je l' sam ja taj koji treba da misli o tabletama. Mislim da to nije tako, iako mislim da nema veze što nisam pazio, a ona je podmukla jer je to meni saopštila sinoć kad je nominovana - rekao je Zola.

- Rodićeš mu sina, kralja. Ona povraća sad - rekao je Miljan Vračević.

Podsetimo, njih dvoje su imali vrelu akciju samo par sati nakon što se on uselio u Belu kuću.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading