MAJA MARINKOVIĆ GOLA KO OD MAJKE ROĐENA: Starleta bez odeće šeta hotelom! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2022

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković se skinula gola!

MAJA MARINKOVIĆ GOLA KO OD MAJKE ROĐENA: Starleta bez odeće šeta hotelom! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković

Starleta i novopečena mlada Maja Marinković odlučila je da se istušira i ostavi Bilala Brajlovića da spava. Međutim, ona je izašla iz kupatila skroz gola, jer je zaboravila peškir, što se Bilalu nije svidelo.

Marinkovićeva mu je uletela u krevet i počeli su strastveno da se ljube, a iako je Bilal tražio da se zajedno tuširaju, ona ga je opet odbila zbog Maje Kovačević, a nakon toga još jednom naga prošla kroz hotel.

 

 

Inače, Maju i Bilala večeras posebno iznenađenje, odnosno Veliki šef je za njih dvoje organizovao prvu bračnu noć, koju će verovatno provesti na Rajskom ostrvu. Na mestu gde je Marinkovićeva priznala da bi volela da ponovi vrelu akciju sa bivšim dečkom Filipom Carem, zbog čega je došlo do velike svađe između njih dvoje, a potom i do raskida. 

 

 

Podsetimo, nakon što je uspela da ponovo pridobije Brajlovića, te su se pomirili, ona je sačekala da mu vidi leđa, a potom se okrenula prema kameri i poručila:

- Prvom prilikom ću mu se osvetiti, to znate - rekla je Maja u kameru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading