TAKI MARINKOVIĆ PRVI PUT GRCA U SUZAMA: Majin otac progovorio o ćerkinom venčanju, ove reči će vas rasplakati! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.11.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković oglasio se za Republiku i otkrio kroz suze o venčanju Maje Marinković!

TAKI MARINKOVIĆ PRVI PUT GRCA U SUZAMA: Majin otac progovorio o ćerkinom venčanju, ove reči će vas rasplakati! (FOTO)

Foto: Republika.rs/ O. Bogdanović, youtube.com/Zadruga Official

Otac Maje Marinković, Taki Marinković oglasio se za portal Republiku, nakon što je video ćerku u venčanici. Maja je danas izgovorila sudbonosno ,,da" Bilalu Brajloviću, te mu se zarekla na večnu ljubav. 

Taki nije krio suze tokom razgovora za Republiku, pa se prisetio ranijih godina kako je Maja maštala o svom venčanju, te je istakao da je opisivala baš današnji dan. 

Republika

Foto: Instagram.com

Taki Marinković Zadruga 6

 

- Kad krenemo kod prijatelja, ona je meni pričala u kolima o haljini, o venčanju, pa mi je govorila: ,,Tata, šta će biti kada ja budem mlada?", maštala je tako o svim detaljima, o kruni, o frizuri, sve što je zamišljala, danas su joj Veliki šef i Velika šefica omogućili i ostvarili. Ja ne mogu da krijem svoje oduševljenje, plakao sam dok sam gledao ćerku na televizoru u venčanici. Meni je srce igralo sve vreme - govori Taki za Republiku i dodaje:

- Isto je ovakvu venčanicu maštala sa 18 godina, velika kruna, evo šta je maštala, a to joj se ostvarilo. Nisam mogao da se smirim, koliko sam se uzbudio, ovo je scena koju sam dugo hteo da vidim. 

 

Za kraj upitali smo Takija da nam prokomentariše i mladoženju, na šta je on samo kratko poručio:

- Vi znate moje mišljenje o njemu, ne bih da ga komentarišem, mislim da on pokazuje svoje lice svojim delima, to neka bude moj komentar - završio je Marinković za naš portal. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Anna

13.11.2022 19:18

Evo plačem, suza suzu stiže xaxaxa