PRVI PLES MAJE I BILALA TAJNA PORUKA ZA CARA? Starleta sa suzama u očima grli drugog, a Filipu namenila ove reči? (VIDEO)

Autor:

Zadruga

13.11.2022

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Bilal Brajlović imali su prvi ples, nakon što su izgovorili sudbonosno ,,da", a novopečeni mladoženja primetio je jednu stvar!

PRVI PLES MAJE I BILALA TAJNA PORUKA ZA CARA? Starleta sa suzama u očima grli drugog, a Filipu namenila ove reči? (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Bilal Brajlović

Nakon što su mladenci stigli u diskoteku, Maja Marinković i Bilal Brajlović, izašli su na binu, kako bi odigrali prvi ples.

Za njih je zapevala Barbara Bobak, koja je izabrala pesmu "Uspomene" koju u originalu izvodi Ana Bekuta. Njih dvoje su se sve vreme grlili i ljubili, a zadrugari su ih gledali i pružali podršku.

Svi su pomislili da je pesma namenjena starletinom bivšem dečku, Filipu Caru, što je primetio i sam Bilal, koji je upitao Maju: ,,Jesi li ti naručila?"

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Prvi ples Maje Marinković i Bilala Brajlovića

 

Maja i Bilal su imali venčanje iz bajke, starleta se ceo dan zahvaljuje Velikom šefu koji joj je organizovao dan o kom je dugo sanjala. 

Podsetimo, prethodnih sezona Maja je bila i matičarka, pa je pred svojim očima morala da venča tadašnju najveću ljubav Marka Janjuševića Janjuša i ljutu rivalku Aleksandru Nikolić. Potom je uspela da ih razvede, a sada mnogi prognoziraju da će je stići kletva, te da će joj se sa Bilalom desiti ista stvar. 

Detaljnije u nastavku. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading