FILIPU CARU NIJE DO ŽIVOTA NAKON VENČANJA MAJE I BILALA: Bivša mu se danas udala, a on se rastaje sa dušom! (FOTO)

Autor:

Zadruga

13.11.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car oglasio se nakon venčanja Maje Marinković i Bilala Brajlovića!

FILIPU CARU NIJE DO ŽIVOTA NAKON VENČANJA MAJE I BILALA: Bivša mu se danas udala, a on se rastaje sa dušom! (FOTO)

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official/Foto: ST/N. Mutić

Na velelepnom imanju u Šimanovcima danas se održava dugo najavljivana svadba Maje Marinković i Bilala Brajlović, koji su nakon par turbulentnih noći zakopali ratne sekire i stali na "ludi kamen".

Kako je ovaj događaj prikupio milione gledaoce širom regiona, među njima se našao i nekadašnji zadrugar i Majina velika bivša ljubav, Filip Car, koji je očigledno sva dešavanja iz Bele kuće prati iz minuta u minut.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Bilal Brajlović svadba

 

Naime, Car se nije odazivao na kako naše, tako i pozive drugih medija, kako bismo saznali njegove prve reakcije na to što mu je bivša devojka izgovorila sudbonosno "da" u "Zadruzi", međutim, on se oglasio na društvenoj mreži Instagram i priznao da mu sve ovo teško pada.

- Novinari, od*ebite, zovete i pišete od jutros! Ne mogu da se javim, nije mi do života - napisao je Car u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Filip Car Instagram

Inale, Maja i Bilal raskinuli su pre nekoliko dana zato što je starleta govorila kako bi ponovoila vrelu akciju sa Carem. Taj odgovor napravio je lom, koji je prouzrokovao raskid novopečenih mladenaca. Mada, i sada mnogi misle da je Majino priznanje bilo iskreno, dok ona tvrdi da je samo terala inat Brajloviću. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading