OVO SU SVI MLADENCI ZADRUGA, JEDNA SE ČAK DVA PUTA UDALA U ŠIMANOVCIMA: Svađe, horor scene i RAZVODI, da li je ovo crna slutnja za Maju i Bilala? (ANKETA)

Autor:

Zadruga

13.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vi birate najlepše mladence svih sezona najgledanijeg rijalitija ,,Zadruga"!

OVO SU SVI MLADENCI ZADRUGA, JEDNA SE ČAK DVA PUTA UDALA U ŠIMANOVCIMA: Svađe, horor scene i RAZVODI, da li je ovo crna slutnja za Maju i Bilala? (ANKETA)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Rijaliti ,,Zadruga" svake sezone ima spektakularno venčanje zadrugara o kom svi bruje narednih nedelja i meseci. Kako su ovosezonski mladenci Maja Marinković i Bilal Brajlović, koji su ujedno i najskandalozniji budući bračni partneri, mi smo odlučili da se prisetimo fešti sa velelepnog imanja. 

Tokom prve Zadruge najveću pažnju privukli su Marko i Divna DNK, koji su dobili specijalnu priliku da prvi izgovore sudbonosno ,,da" u rijalitiju. Ono što je tada sve šokiralo jeste što su oni tražili zaista pravo venčanje, matičara i sve po redu kako ide. 

 

 

U drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija u ulozi mlade bila je sadašnja voditeljka Sanja Stanković, a njen izabranik pevač Savo Perović. Njih dvoje su imali vrlo glamuroznu, prikladnu svabu, na kojoj nije bilo skandala. Savo i Sanja ostali su u savršenim odnosima i danas, pa se može reći da su njih dvoje i najskladniji par rijaliti svadbi. 

Odmah sledeće godine na velelepnom imanju održala se još jedna glamurozna svadba i to Tare Simov i Filipa Đukića. Podsetimo, njih dvoje su imali kratkotrajnu ljubavnu idilu pre ulaska u Zadrugu, a tada je Tara upoznala dečka Mateju Matijevića, sa kim je imala turbulentnu vezu. Tara i Filip su imali jedno od veselijih svadbi, na kojoj nije bilo mnogo skandala i drame. 

E, sada dolazimo do venčanja o kom se i dan danas priča. Venčanje Aleksandre Nikolić i Marka Janjuševića Janjuša. Tada je Janjuš imao uveliko buran odnos sa Majom Marinković, ali je tada pokušao da sreću pronađe pored Nikolićeve. Na tom venčanju je matičarka bila baš Marinkovićeva, koja je morala da venča Janjuša i njenu ljutu rivalku. 

No, taj brak nije dugo opstao, vrlo ubrzo se odigrao i razvod pred milionskim auditorijumom, te se Maja osladila rečenicom: ,,Što Bog sastavi, ja rastavim"

Tokom svadbe Marinkovićeva je nekoliko puta pravila haos, bacala stvari, udarala Janjuša, a sve vreme vređajući Aleksandru sa najgnusnijim uvredama. 

Odmah nakon Aleksandre i Janjuša, u istoj, četvroj sezoni, odigralo se još jedno venčanje, takođe burnog para, a to je Mine Vrbaški i Filipa Cara

Zadruga 5, svadba koja je privukla najviše intriga, budući da su tadašnji mladenci bili ujedno i nosioci cele sezone. U petoj sezoni ovog impozantnog rijalitija odigrale su se u isto vreme čak dve svadba i to Dalile Dragojević i Filipa Cara, kao i Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića

Ono što je zanimljivo jeste što su Dalila i Dejan bili u braku, a Car i Aleksandra u vezi, pre nego što su se odlučili na ovaj korak. Iako intrigantni odnosi, mladenci nisu dovzolili da se na taj dan odigra neka drama, pa su se sve vreme veselili. 

Kao što ste mogli i da primetite, Aleksandra Nikolić tokom njene rijaliti karijere imala je čak dve svadbe, što nijednoj zadrugarki nije pošlo za rukom. 

A danas, danas će se na velelepnom imanju odigrati jedna, u najavi, najskandaloznija svadba, za koju mnogi prognoziraju da će se pretvoriti u horor. Maja Marinković izgovoriće sudbonosno ,,da" Bilalu Brajloviću pred matičarem i svedocima. No, kako je njihov odnos i više nego turbulentan i komplikovan, budući da je već dolazilo do fizičkog obračuna, a u jednom trenutku čak i to posekotina, komentari su uglavnom da će se ceo događaj pretvoriti u skandal, s obzriom na to da je starleta mnogo grešila na tuđim svadbama. 

No, sada ste vi na redu, odaberite najbolje mladence svih sezona ,,Zadruge"?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
jasna

13.11.2022 13:10

Filip i Mina najlepsi par ikada