VELE PREVARA U ZADRUZI 6: Zadrugarka se osramotila za sve pare, dok je dečko čeka napolju, ona se ljubi sa drugim! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

06.11.2022

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Grujić prevarila je dečka koji je čekao napolju i to sa Markom Stefanovićem, za kog je tvrdila da nema ljubavne emocije.

VELE PREVARA U ZADRUZI 6: Zadrugarka se osramotila za sve pare, dok je dečko čeka napolju, ona se ljubi sa drugim! (VIDEO)

Foto: N. Pančić

Marko Stefanović i Sanja Grujić juče su ozvaničili vezu, nakon više od 20 dana muvanja. Oni su i tokom prisnog odnosa bili jako bliski i svaki dan po ceo dan provodili zajedno, a istim tempom su i sad nastavili.

Republika

Foto: Yotube/printscreen

Sanja Grujić Zadruga 6 najnovije vesti

 

Sanja se tokom emisije ,,Pitanja gledalaca", ali i ,,Pitanja novinara" pravdala, tvrdeći da prema Marku nema ljubavne emocije, te da nju napolju čeka dečko, kom želi da ostane verna. Međutim, svi zadrugari su primetili kakve varnice postoje između Grujićeve i Stefanovića, pa im nisu poverovali. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Grujić i Marko Stefanoivć se ljube

 

Lepi Mića je tvrdio da će se kroz koji dan obelodaniti da su njih dvoje u vezi, što se napokon i desilo. Dakle, Sanja je zvanično prevarila svog dečka, kog je upoznala neposredno pred ulazak u ,,Zadrugu 6", što je pričala i pred našim kamerama. 

- Imam dečka, ove godine ulazim kao zauzeta devojka. Nije nešto ozbiljan veza, ali mi je lepo i prija mi, tako da u Zadruzi se neću zaljubiti, biće verna. On je biznismen, pa ne bih mnogo da komentarišem, jer nije iz ovog sveta, a ne želi ni da bude - rekla je Sanja samo nekoliko dana pred ulazak u Zadrugu 6.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Sanja Grujić i Marko Stefanoivć se ljube

 

Marko i Sanja su uživeli u svakom trenutku, pa su se u radionici osamili i razmenjivali nežne poljupce. Da li će ova veza proći mirno ili će se ipak dešavati turbulencije, ostaje da pratimo.

Detaljnije u nastavku.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading