"POGUBILI SU SE U LAŽIMA..." Dejan Dragojević progovorio o aferi "dron": "Gladni su krvi i bola"

Autor:

Zadruga

06.11.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Dragojević progovorio je o aferi ,,Dron", kao i tajnim porukama koje je dobila njegova devojka Aleksandra Nikolić!

"POGUBILI SU SE U LAŽIMA..." Dejan Dragojević progovorio o aferi "dron": "Gladni su krvi i bola"

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pobednik ,,Zadruge 5Dejan Dragojević, bio je gost u novom izdanju emisije ''Premijera Vikend Specijal'', te je konačno odgovorio na sva pitanja koja zanimaju domaću javnost, nakon afere ''Dron'' i svih sukoba Aleksandre Nikolić u Beloj kući.

Šta kažeš na 'tajne poruke' i aferu 'Dron', ko tu ima pravu informaciju?

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Dejan Dragojević Premijera

 

- Ne znam odakle bih krenuo, pojaviti se dronom iznad televizije... Pogubili su se svi u lažima. Oni žele da se Aleksandra diskvalifikuje, hoće da je oskrnave... Prvo je Uroš svedok te poruke,pa ustaje Miki i govori da on se zna, na kraju ustaje Miljan i kaže da mu je Milica sve rekla, a Milica ne govori ništa...

Da li Milica nešto zna pa je uslovljava?

Republika

Foto: zadruga printscreen

Milica Veselinović i Aleksandra Nikolić Zadruga 6

 

- Milica je tako i u prethodnoj sezoni radila, nešto kao ima da kaže a ne govori i tako fura kroz ceo rijaliti Mislim da joj se igraju sa psihom, mislim da joj to rade jer ima najviše šanse da pobedi. Gladni su krvi, bola svega, kao ajkula kad oseti i namiriše krv, mnogo mi je teško kada to gledam. Bukvalno sam u fazonu da me svi puste, da sve ovo prođe. Mnogo loši ljudi... Milica joj ne namešta nogu, bila je toliko dobar prijatelj, da se sagla i zavezala joj pertle kada je Aleksanra došla iz bolnice, ali joj je obe noge zavezala i čim usane pašće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
petar

07.11.2022 20:41

od toliko nasih pametnih mladih ljudi u svim sferama znanja i nauke vi nasli da pisete o djukcima i djukelama bez morala i obraza sramota za Srbiju ovakvih ljudi